Van-e aggodalomra ok, ha mensi alapján már 8 hetes terhesnek kellene lennem, és tegnap voltam dokinál 5 mm babát látott, és azt mondta 6 hetesnek felel meg?
Viszont a menstruációnak amikor meg kellett volna jönnie, rá 1 nappal erős pozitívat teszteltem. Vagy ez nem függ össze?
Múlt héten még csak szabályos petezsákot látott, és szikhólyagot, tegnap már láttuk az embriót.
És ez miért aggaszt? 😄
Ha mar most ilyeneken fenn akadsz, mi lesz késöbb?
Ez pont semmit nem jelent.
Igen nekem a 2. és 3. lányom is később fogant, mindkettőnél bitang pozitív volt a teszt menzesz napján.
A másodiknál menzesz szerint 6 hetesen mentem, uh szerint meg nem volt még szinte semmi, akkor mondta a dokim meglátjuk élő terhesség e vagy csak elindult és megállt. 8 hetesen 6 hetesnek felelt meg.
Harmadik lányommal 7 hetesen mentem és 6 hetesnek felelt meg igaz akkor már volt szívhang.
Szupi, akkor megnyugodtam :D
Azért aggasztott mert elviekben a jelenlegi kiírt naphoz úgy fogant, hogy amikor a tesztet csináltam elvileg 6-7 nap telt el addig, és ugye akkor még ki se kellene mutatnia. De akkor lehet a beágyazódás is eltartott, vagy biztos sok összevető van itt.
Nem szoktam dolgokon fenn akadni, de első terhességem és nem vagyok tapasztalt :D
Nyugodj meg, 12. Heti genetikai megmondják a kiírt dátumot, és még akkor is pici esélye van, hogy akkor születik, amire kiírtak.
Örülj hogy él meg fejlődik, a többi nem számít.
Nekem menni és 12. Heti között van 6 nap, kvázi egy hét de azóta is mensi szerint számolnak, hát legyen 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!