Volt olyan étel, amit nagyon szerettél enni várandósság során, pedig korábban nem?
Figyelt kérdés
Én korábban eléggé "egészségesen" étkeztem, de a várandósság alatt a virsli és a palacsinta lett a kedvencem: akármennyit ettem belőlük, mindig újra és újra megkívántam...2021. febr. 4. 15:28
21/27 A kérdező kommentje:
Nekem is a virsli csak egy ürügy volt a mustárra.
2021. febr. 6. 20:58
22/27 anonim válasza:
Tökfőzelék (meg is szerettem azóta, pedig 35 évig képtelen voltam megenni).
Pirosarany. Napi 1-2 tubus ment el, magában, csak úgy a tubusból...
23/27 anonim válasza:
Narancs, citrom. Eddig is szerettem, de azert nem ekkora mennyisegben. Napi 3-4 narancs siman lemegy, es egyben eszem a citromot, jolesik.
24/27 anonim válasza:
Sonka. Előtte ha nagyon muszáj volt meg ettem. Nah a húsvéti sonkát abban az évben én faltam fel előtte rá se néztem soha! Pizzabol mindig szalámi parti voltam akkor Sonkas kellett csak. Amúgy a lanyom valóban szereti a sonkát és eléggé húsevő én nem vagyok az.
25/27 anonim válasza:
Szeretem a gyümölcsöket, de amióta terhes vagyok, kb gyümölcsöt ennék gyümölccsel.
Nekem inkább undorom van egy csomó dologtól, amit egyébként szeretek, pl kávé, tejes dolgok, felvágott, szalámi, sonka, vagy úgy bármilyen hús... Én kifejezetten imádom a húslevest, de most nagyon nem megy.
26/27 anonim válasza:
Látom, hogy nem vagyok egyedül a naranccsal.. minden nap elmegy 1-2 kg, ráadásul minél savanyúbb, éretlenebb, annál jobban esik... 😅 a terhességem előtt úgy kellett belèmkönyörögni valami gyümölcsöt, most pedig tonnaszámra tudnám enni. 🍊🍊🍊🍊
27/27 anonim válasza:
Én a kisfiamnál ittam narancslevet. Gyűlölöm a narancslevet minden formában.. Cappy,Fanta stb. Azóta se ittam.
Most nem kívánok semmi olyat amit nem szeretek 😅 bar meg nagyon az elejen vagyok plusz a hanyinger is kinoz szoval csak olyat eszem ami 100% bent is marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!