Mit szerettek legjobban a várandós állapotban?
Tök jól voltam, kivirultam. Soha nem voltam olyan elégedett magammal mint pocakosan. Jó volt a közérzetem, sokkal jobb mint nem terhesen.
De a legjobb az volt, hogy egy kis csoda fejlődött bennem. Nekem ez felfoghatatlan élmény volt.
Én a második babával vagyok a 27. hétben és van egy másfél éves lányom.
Szerencsére mindkét terhességem problémamentesnek mondható.Így én igazi csodának élem meg, minden egyes napot élvezek, imádok kismama lenni. Alegjobb persze hogy bennem fejlődik napról-napra növekszik egy igazi kis tünemény:):) Nem mondom hogy nem fáradok el a nagylányom mellett,de olyan gyorsan eltelik ez a 40 hét...
Én is sokat voltam rosszul, de már teljesen elmúlt. Úgy érzem, energikusabb, vidámabb lettem, kivirultam, helyreállt a vérnyomásom, és imádom, hogy végre nem vagyok csontkollekció, és megtaláltam a melleimet :D
Sajnálom, akinek több a kellemetlen érzés, de tényleg a lényeg, hogy új élet, egy kis csoda fejlődik bennünk :)
Aki nagyon rosszul bírja, gondoljon erre :)
Boldog babavárást kívánok Mindenkinek.
És köszönöm a válaszokat, csak kíváncsi vagyok, ki hogy éli meg ... Én olyan, de olyan boldog vagyok :)
25 hetes kismama :)
Én kifejezetten túl érzem magam, nem voltam hányós, semmi, aludtam eleget, szeretek kismama lenni!
34 hkm
Igaz, hogy még csak a 20ik hét végén járok, de imádom. Főleg mióta érzem mozogni, és minden nap egyre többet és egyre jobban :) Nekem ez a csoda :)
Imádok váásrolgatni neki, a babaszobát tervezgetni :)
Én nagyon rosszul sem voltam. Az elején volt gyomorégés, kis hányás és rettentő sok alvás, de ennyi. Azóta (lekopogom) minden a legnagyobb rendben.
Most kicsit a nagy nyári melegtől tartok, de majd meglátjuk .
20+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!