Azt, hogy megismerhetjük egymást. Még sosem találkoztunk, mégis összesimulunk, érezzük, megismerjük egymás minden rezdülését. A csodát, hogy a semmiből napról napra mennyit változik, nő, mocorog, csuklik, ez mind nagyon jó érzés, és ez csak a kettőnké.
Legjobban talán a tudatot, hogy minket választott szüleinek, remélem felnövünk a feladathoz. :)
39+5 hkm
2012. máj. 25. 14:00
13/24 anonim válasza:
Imádtam,nem voltam hányós,szép volt a bőröm,nem hullott a hajam,ki voltam virulva,szerettem a nagyon nagy hasamat,persze a vége felé már nem volt kellemes,élveztem ahogy rugdosott,csuklott a kisfiam.
2012. máj. 25. 14:00
14/24 anonim válasza:
Így utólag mindent szerettem:-) Amikor még terhes voltam, akkor nem igazán ezt gondoltam, és nem értettem, hogy miért mondják sokan, hogy életük legszebb 9 hónapja volt. Toxémiás lettem, nagy volt a hasam, nem tudtam aludni, mert nagyon gyomorégésem volt. De így utólag, hiányzik, persze a rossz dolgokat kivéve. 22 hós kislány anyukája.
2012. máj. 25. 14:01
15/24 anonim válasza:
Én a baba mozgásait szeretem a legjobban. Imádom amikor felébred és rugdos! De örülök,hogy itt növekszik bennem, a terhesség maga egy csoda!!
2012. máj. 25. 14:11
16/24 anonim válasza:
A mocorgást, egyértelműen. :))) Annyira jó volt! :)) Aztán a szülés után azt gondoltam, soha többé, most eltelt három hét, és alig várom a következő terhességet. :)))))
2012. máj. 25. 14:42
17/24 A kérdező kommentje:
A mocorgás... Igen... Annyira meghitt és felemelő érzés :) Nálunk kb 2 hete jutottunk oda, hogy most már belemászik a simikbe, és belefeszül a tenyerünkbe. Olyan jó... :) Bár néha úgy meg tudok ijedni, ha nem annyit és nem olyan intenzíven érzem őt mozgolódni, mint általában.
2012. máj. 25. 14:50
18/24 anonim válasza:
Én is úgy voltam mint az utolsó,két-három hétig azt mondtam hogy többször nem szülök,utána azon kaptam magunkat hogy egyre többször beszélünk egy kistesóról,most meg három hónapos lesz a fiam de már is gyúrunk a tesóra :-)
2012. máj. 25. 14:51
19/24 anonim válasza:
lehet viccesen fog hangzani de en allandoan tokfozelekes es spenotot ettem, pedig elotte semelyiket nem voltam hajlando megenni.
viszont allandoan azon kaptam magam hogy ha valami nem ugy volt ahoy en akarok akkor hisztiztem amit a ferjem eleg jol toleralt.
visszagondolva jot nevetek magamon.
2012. máj. 25. 15:38
20/24 anonim válasza:
én magát az állapotot szeretem a legjobban...jóval-rosszal együtt.
számomra egy csodálatosan szép dolog várandósnak lenni, életet hordozni és adni valakinek...sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok és még az öltözetem is visszatükrözi, mert soha nem voltam ennyire "színes":)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!