Mit szerettek legjobban a várandós állapotban?
Azt szeretem a legjobban a várandósságban, hogy megtanultam egészségesen étkezni: sok gyümi, zöldség, folyadék, napi egy pezsgő tabletta, napi egy c vitamin tanpletta és kicsattanok az egészségtől! :)
Szép babavárást mindenkinek!
35 hetesen a lelki oldalát és a csodát, ami fejlődik bennem, ez az amit szeretek és hiányozni fog.
A fizikai részének java részét elfelejteném: rosszullétek, pocakkeményedés, gyomorfájás és égés, az állandó wc-re járás, éjszakai megfordulás tortúrája, a bénázás, a pingvin/bálna effektus. A vége felé már tényleg csak az éltet, hogy nem sokára a karomban tarthatom. Azt hiszem, nekem ez a terhesség bemutatta a várandóság jellemzőinek tárházat, ez elegendő ahhoz, hogy az első babánál megálljunk :)
Ebből kifolyólag, a szülést már alig várom (persze a kellő időben)
35 hetes kismama
Én a legjobban azt élveztem amikor mocorgott a pici.Mindig jó kedvű voltam,igaz az eleje tele volt rosszul létekkel
,de mégis minden pillanatát élveztem. És már a kistesón gondolkozunk a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!