A "Pongrácz" vezetéknévhez mely nevek illenek legjobban a felsoroltak közül (Andor, András, Nándor, Simon, illetve Emma, Janka, Júlia, Kinga)? (Ikrek lesznek. )
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 09:01
1/9 anonim válasza:
András (és esetleg Andrea - tudom nem volt a listán- )
a lánynevek közül Kinga tetszik.
2/9 anonim válasza:
Ha ezek közül kell választani, akkor András és Kinga.
3/9 anonim válasza:
Fiúnevek közül az András, a lánynevek közül a Júliát kivéve bármelyik.
4/9 anonim válasza:
Mindenképp Kinga! Fiúnevekből az András a legszebb.
5/9 A kérdező kommentje:
És ha lecsökkenteném a neveket Andorra, Nándorra, Simonra, illetve Jankára és Júliára, akkor melyik 2 lenne a legjobb?
2011. okt. 12. 09:10
7/9 A kérdező kommentje:
Eddig a Simon volt a kedvencem, de nem hangzik egy kicsit hülyén a Pongrácz Simon? (Nekem olyan, mintha Zsimont mondanék.)
2011. okt. 12. 09:13
8/9 anonim válasza:
Nekem nem megy a Simon a Pongrácz névhez.
Az Andor és az András jobban megy hozzá, lány nevek közül pedig az Emma. A Janka nekem nagyon nem tetszik, a Júlia...hát úgy ahogy elmegy nekem, de nem választanám.
9/9 A kérdező kommentje:
Megszületett a döntés: Andor és Janka :) Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!!
2011. okt. 12. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!