Volt olyan étel, amit nagyon szerettél enni várandósság során, pedig korábban nem?
Nekem több volt az ignorált étel, mint a kívánós és ezek is csak azért mert kellett egy alternatíva. Pl. rosszul voltam a csapvíztől (csapvíz sznob vagyok) és terhességem alatt ízesített ásványvízet ittam csak. (meg ment volna a többi bubis üdítő is).
Nem bírtam megenni sem a tejtermékeket (sajtot leszámítva), sem a húst. Úgyhogy zöldfőzelékeket eszek szinte csak, tejmentesen.
Csokit édességet is megutáltam, nutellától még a szagától is rosszul lettem... 🤢
Nem volt egyszerű alkalmazkodni! Jobban jártam volna a kívánóssággal.
Érdekes...nekem mindig hullámokban jött. :D
Egy darabig a paprikas szalamis, paprikas szendvics volt a reggeli befuto, aztan a majkrem, tejbedara.
Most viszont a vege fele valahogy minden elhagyott. Mire megkivannek valamit, mar nem is kell.
Viszont amit terhessegem eleje ota képtelen vagyok megenni vagy a közelében is lenni az a méz. Regen semmi bajom nem volt vele de most a szagat nem tudom elviselni. Azonnali rosszullet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!