Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan étel, amit nagyon...

Volt olyan étel, amit nagyon szerettél enni várandósság során, pedig korábban nem?

Figyelt kérdés
Én korábban eléggé "egészségesen" étkeztem, de a várandósság alatt a virsli és a palacsinta lett a kedvencem: akármennyit ettem belőlük, mindig újra és újra megkívántam...

2021. febr. 4. 15:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több volt az ignorált étel, mint a kívánós és ezek is csak azért mert kellett egy alternatíva. Pl. rosszul voltam a csapvíztől (csapvíz sznob vagyok) és terhességem alatt ízesített ásványvízet ittam csak. (meg ment volna a többi bubis üdítő is).

Nem bírtam megenni sem a tejtermékeket (sajtot leszámítva), sem a húst. Úgyhogy zöldfőzelékeket eszek szinte csak, tejmentesen.

Csokit édességet is megutáltam, nutellától még a szagától is rosszul lettem... 🤢

Nem volt egyszerű alkalmazkodni! Jobban jártam volna a kívánóssággal.

2021. febr. 4. 18:57
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Narancs és édesség minden mennyiségbe😅
2021. febr. 4. 20:48
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Pár hétig az almalé minden mennyiségben. Előtte is szerettem, de a barackot, epret stb. jobban preferáltam.
2021. febr. 4. 21:03
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmi nem változott
2021. febr. 4. 21:07
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mustár, soha előtte, és azóta sem eszem, de várandósan szetettem.
2021. febr. 4. 21:51
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom a narancs tud valamit 😜
2021. febr. 4. 22:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes...nekem mindig hullámokban jött. :D

Egy darabig a paprikas szalamis, paprikas szendvics volt a reggeli befuto, aztan a majkrem, tejbedara.

Most viszont a vege fele valahogy minden elhagyott. Mire megkivannek valamit, mar nem is kell.

Viszont amit terhessegem eleje ota képtelen vagyok megenni vagy a közelében is lenni az a méz. Regen semmi bajom nem volt vele de most a szagat nem tudom elviselni. Azonnali rosszullet :/

2021. febr. 5. 02:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsom minden mennyiségben!
2021. febr. 6. 16:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Előtte nem nagyon szerettem a mustárt, max hamburgerben meg ilyenekben ettem meg. Terhesen imádtam. Azóta megint nem kedvelem🤷
2021. febr. 6. 17:18
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Friss zsemle,sonkával és majonézzel,paradicsommal. Napi három is lecsúszott.
2021. febr. 6. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!