Akinek missed ab/veteles utan lett babaja hogy viselte a terhesseget?
Szisztok!
Arra lennek kivancsi, hogy aki missed ab esetleg spontan veteles utan lett terhes , az hogy viselte a varandossagot?
Gondolok itt olyanra, hogy pl.meglatta a ket csikot, es mit erzett?
Mennyire feltetek? Vegul voltak komplikaciok vagy egeszseges jo terhesseg volt?
Mi a ferjemmel szeretnenk probalkozni, tudom mikor lesz ovum, mikor vannak termekeny napok stb. Nagyon szeretnenk a babat. De neha olyan gondolatok cikaznak a fejemben, hogy mi van ha ez a baba is elmegy?
Utolsó vagyok: csak azért írtam le, mert én végülis kétszer voltam terhes. Igaz, hogy a második sem sikerült, de a másodiknál minden rendben volt az első UH-on. Kicsit megkönnyebbültem, de tudtam, hogy messze még a vége, ne szabad túlzásba beleélni magunkat. Hát két napig tartott a boldogság, ami nem is volt felhőtlen a félelmek miatt.
Sok erőt, kitartást kívánok nektek és mindenkinek. Nem szabad feladni én sem teszem. ❤️
#23 Gratulalok a kislanyhoz!☺️
#24 Nagyon sajnalom! Kulfoldon eleg lazara veszik a terhesseg,veteles dolgot.Legjobb baratnomnek is elment a babaja..hivott mentot mert annyira gorcsolt az sem ment ki erte. Szanalmas.
Sok erot kivanok neked! Esetleg probald meg a duphastont felirattatni. Elvileg segit a megtapadasban. Nem egy vilagmegvalto gyogyszer de meg is csak er valamit. Valakinel olvastam itt gyakorin, hogy mar 2x ment el a baba, a 3.nal is barnazott akkor kapta ezt es meg is maradt 🤷🏼♀️ Egy probat lehet meger.
En sem fogom bele élni magam a kovetkezobe. Igaz, meg nagyon fiatal vagyok (23) de meg barmi lehet igy is kortol fuggetletnul...
Köszönöm szépen. 🥰
Igen, gondoltam én is rá, hogy akár progeszteron hiány is okozhatja az egészet. Rá is kérdeztem az orvostól, aki visszakérdezett, hogy van e gond a menstruációmmal? Mondtam, hogy nincsen, pontos és egyforma. Akkor azt mondja progeszteron probléma nem állhat a háttérben.
Nagyon szépen köszönöm. Igen, a félelem mindig ott van, de próbálnunk kell nyugodt maradni amennyire csak tudunk a baba és a saját egészségük érdekében is. Egyébként igencsak kevéske esélyed van arra, hogy újból ilyesmi történjen. Hiába vagyok ellenpélda, de úgy tudom nagyon kevesekkel fordul elő. Én estem bele ebbe a szerencsétlen százalékba, nem vagyunk olyan sokan.
Nekem se volt baj soha a menzeszemmel.. de azert adna egy megnyugvast. Van egy masik nevezetu gyogyszer is.. annak is valami hasonlo a neve.
Tudom, utana olvastam. De barmi elofordulhat sajnos. Probalok pozitiv lenni, de felek, hogy a kovetkezo babaval is lesz valami. Es ez mar valtozni se fog sajnos.
De remelem ebben a honapban osszejott🤞🏼
Én nagyon örültem a pozitív tesztnek :) Rögtön el is rohantam hcg-t nézetni, de egész héten szépen nőtt, úgyhogy megnyugodtam. Nagyon korai vetélésem volt, úgyhogy ezek után már annyira nem tartottam tőle h megismétlődik. Kilenc hetes vagyok, eddig minden rendben. Igazából az orvosom jobban aggódik mint én, és hát ez egy kicsit idegesítő...
Tehát nekem valójában az az időszak volt rossz,amíg túl nem jutott a terhességem azon a szakaszon, ahol az előző elhalt.
Akkor en a 12.hetig idegeskedni fogok😀
9.hetnel allt meg a fejlodesben.
Azt beszeltuk, hogy 6,8,10,12 hetesen fogunk uh-ra menni es igy tovabb 2 hetente. De nem leszek nyugodt szerintem meg igy se.
7.het utan 100% hogy beszerzek egy brendonos szivhang hallgatot 😀
Talan az megnyugtat
Ajanlom neked is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!