Akinek missed ab/veteles utan lett babaja hogy viselte a terhesseget?
Szisztok!
Arra lennek kivancsi, hogy aki missed ab esetleg spontan veteles utan lett terhes , az hogy viselte a varandossagot?
Gondolok itt olyanra, hogy pl.meglatta a ket csikot, es mit erzett?
Mennyire feltetek? Vegul voltak komplikaciok vagy egeszseges jo terhesseg volt?
Mi a ferjemmel szeretnenk probalkozni, tudom mikor lesz ovum, mikor vannak termekeny napok stb. Nagyon szeretnenk a babat. De neha olyan gondolatok cikaznak a fejemben, hogy mi van ha ez a baba is elmegy?
2 hónap múlva lett + a tesztem az előtte lévőnél jobban megilyettem és nem is maradt meg, fiamnál nyugalmat éreztem mikor megláttam. Jó minden kis fájdalomnál beparáztam, de minden rendben volt.
Szeptemberben volt megszakítás 14.héten mert beteg volt a baba, most kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen és túl legyek a genetikaivérvételen, de ha arra gondolok, hogy hívnak kicsit pánikolok,csak az jöjjön el és legyen minden rendben.
1.valaszolo:
A félsz mindenkiben benne marad sajnos. Az okos emberek (es az orvosok is) azt mondjak hogy a villam 2x nem csap ugyan oda. Tehat ha beteg volt a baba a kovetkezo biztos egeszseges lesz:)
Kitartast es sok egeszseget!
2.valaszolo:
Sajnalom!
En az elozonel (2.baba) nagyon bele eltem magam, elkonyveltem hogy o is 100% egeszseges. 7.heten volt szivhang. 12 hetes uh-ra nem jutottam el sajnos mert a 11.heten elkezdtem verezni. 9 hetesen allt meg a fejlodesben.
Valoszinuleg en addig izgulni fogok es lesz bennem egy félsz amig nem erzem, hogy mozog.
Hidd el, vele mar semmi nem tortenik!:)
Jo baba varast kivanok!
1 vagyok
Én is ebben reménykedek, ha nem így gondolnám nem vágtam volna bele még egyszer.
Köszönöm szépen! Igen, már bízom benne, hogy ha eddig is minden rendben volt, akkor már ezalatt a 11 hét alatt is rendben lesz és áprilisban már a karomban tarthatom a kislányunkat! 😊
Kívánom, hogy a következő terhességed problémamentes legyen! 🙂
2-es voltam
4-es: sajnalom:(
Barnazas utan nem kaptal gyogyszert?
Egyebkent en is valami hasonlon fogok atmenni sajnos. De nem tudok mar tiszta fejjel es halal nyugodtan neki indulni..
Viszont nektek gratulalok a babahoz!:)
4# vagyok
Köszönjük! :)
De, kaptam gyógyszert mindkétszer, de valószínű egyiknél se ez volt a baj... az elsőnél, ami missed ab lett, ott rögtön elmúlt a barnázás, de nem fejlődött tovább a terhesség. A másodiknál pedig a gyógyszer ellenére a 12-13. Hétig barnáztam, és semmi gond nem volt. 🤷♀️
Kitartást, és próbálj nyugodt maradni! Tudom, hogy nehéz, de nekem borzasztó volt a hónapokon át tartó rettegés, nem kívánom senkinek!
En szeretnek kerni.. nem tudom. Lehet semmit nem erne de adna egy megnyugvast, hogy kaptam.
Nalunk a szovettan semmit nem mutatott, tehat csak nem volt eletkepes, nem fejlodott tovabb.
Probalok:) Szedek vitamint mindent megteszek mar a terhesseg elott is. Remelem februar vegen mar pozitivat tesztelek es minden rendben lesz🙏🏼 12 hetig tuti hogy minden uh elott stresszes leszek. De mar egy szivhang hallgato keszuleken is gondolkodtam..:D az megnyugtatna..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!