Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek missed ab/veteles utan...

Akinek missed ab/veteles utan lett babaja hogy viselte a terhesseget?

Figyelt kérdés

Szisztok!

Arra lennek kivancsi, hogy aki missed ab esetleg spontan veteles utan lett terhes , az hogy viselte a varandossagot?

Gondolok itt olyanra, hogy pl.meglatta a ket csikot, es mit erzett?

Mennyire feltetek? Vegul voltak komplikaciok vagy egeszseges jo terhesseg volt?

Mi a ferjemmel szeretnenk probalkozni, tudom mikor lesz ovum, mikor vannak termekeny napok stb. Nagyon szeretnenk a babat. De neha olyan gondolatok cikaznak a fejemben, hogy mi van ha ez a baba is elmegy?

2021. jan. 29. 13:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Juni 2-án volt vetélésem (orvosi felügyelet mellett. Németország, 8 hetesen láttuk hogy 2 hete nem fejlődött. Itt első sorban természetre bízzák, progi abbahagyásától kaptam egy hetet hogy lezajlik e vagy kell a műtét, végül nem kellett. Kitisztult mindent)

Szeptemberben ismét pozi teszt. Örültem, és direkt sokára kértem időpontot. Végül első uh-n még nem de 4 nappal később volt szívhang. Ő most 23 hetes a pocakban. Rettegés minden napom. Úgy örülnék ha holnap arra kelnék hogy már mondjuk junius van és a karomban tarthatom. Ha sokat mozog azon aggodom, ha nem akkor azon. Akkor harmadszor van gondom a bakteriális vaginózissal, ha keményedik akkor az a baj, itt szúr, ott nyom. Rettenetesen aggódom mindenen. Félek nehogy elöbb jöjjön. Álmom volt a természetes szülés, most az se érdekel ha császár lesz csak szedjék ki egészségesen. Soha nem voltam ilyen aggódós, ez nem én vagyok. Ha az első baba maradt volna lazább lettem volna. Semmin nem aggódtam.

2021. jan. 30. 21:27
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2020 áprilisban volt missed ab. Sajnos azóta sem jött össze a baba. ☹️
2021. jan. 31. 13:09
 13/32 A kérdező kommentje:

Sajnalom!

Elhiszem, de ne aggodj nem lesz semmi baj!

Egyebkent nekem elso terhesseggel semmi bajom nem volt igy a masodiknak halal nyugalommal indultam neki.. meg is baj lett.

Ez sajnos ilyen:( jo babavarast kivanok!

Sajnalom ☹️ Szoktal peteerest nezni?

Akkor van a legnagyobb esely babara.

Legalabbis mi az elsonel es a masodiknal is csak abban az idoszakban probalkoztunk es sikerrel jartunk. Bar nem mindenki egyforma.

Remelem hamarosan osszejon:)

2021. jan. 31. 16:34
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy kémiaim volt a mostani terhességem előtt, de teljesen kikészített, pláne, hogy akkortájt össz-vissz 15 ismerősömről tudtam, hogy terhes... Nem tudom hogy éltem volna túl, ha műtétre kellett volna mennem... De még így is, az első 21 hétben minden ultrahangra kb.gyomorideggel mentem, mindenre felkészülve. Most 34 hetes vagyok, azon aggódok, nehogy koraszülött legyen, aztán nehogy oxigénhiányos legyen, stb. Akiket ismerek, olyan lazán vették a kezdetektől a terhességet, meg se fordult a fejükben, hogy gond lehet, nálam meg nap nem múlik, hogy ne gondolnék valami rosszra, pedig a kémiai terhesség az nagyon nem missed ab. De ilyen vagyok :(
2021. febr. 2. 10:30
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Szeptemberben, pont a szülinapomon teszteltem pozitívat. Már a teszt láttán kétejeim voltak. Van egy 22hós fiam, vele a nemvárt utáni napon leugrott a második csík. Szeptemberben viszont keresnem kellett kb. Majdnem 1 hét volt, mire erősödött annyira, kint a kontroll csík, de azt akkor sem érte el. Már ez nem tetszett. Folyamat az járt a fejemben, hogy kb minden ismerősömnek volt már vetélése, én miért úsznám meg?!

Nem jöttek a rosszullétek sem, pedig fiammal vészes volt a legeleje.

A derekam viszont sokat fájt.

7hetesen mentem dokihoz. Üres petezsák. 1 hét múlva kontroll. Akkor is üres, 3mm-t nőtt. Mivel nem láttak benne semmit, kiírtak műtétre. 9hetes lettem volna, mikor október 29én műtöttek. Műtét elött csináltak egy uh-t, ahol kiderült, volt babánk, csak az 5.héten megállt a fejlődésben.

Az első mensit megvartuk, utána belevágtunk. A 3.már nem jött meg.

A tesztem full erős volt, a tüneteim már megvannak. Ma járok mensi szerint 5+2nél. 17.én megyek majd csak dokihoz. El nem tudom mondani, mennyire félek. De mégis az van bennem, hogy ő tuti velünk marad.

2021. febr. 2. 18:18
 16/32 A kérdező kommentje:

#14: Sajnalom!

Minden ember mas es mashoy dolgozza fel az ilyen dolgokat. Az ember probal pozitivan neki indulni de ott van benne hogy mi van ha megis baj lesz. Sajnos ez ilyen. De ne aggodj, mindjart a karodban tarthatod a picit!

2021. febr. 2. 20:20
 17/32 A kérdező kommentje:

Sajnalom! De ha ugy erzed, hogy meg fog maradni akkor biztosan ugy is lesz!:) Sok egeszseget kivanok!

Nekem is egyebkent mas volt a masodik. Bele nyilalt a hasamba egy fajdalom.. egyszeruen csak ereztem mar a legelejen, hogy valami nem jo.

Probaltam elhesegetni ezt az erzest..de ott se gondoltam tul jora mikor 7 hetes helyett 6 het 2 naposnak felelt meg. Persze az orvosom azt mondta ezen ne aggodjak. Meg is tudtam, hogy nem okes ez igy.

9 hetnel nem fejlodott tovabb sajnos. De remelem a kovetkezonel mar nem lesznek ilyen problemak es megmarad.

2021. febr. 2. 20:24
 18/32 anonim ***** válasza:

1 vagyok

Most sem alakulnak jól a dolgok 6hét 5naposan 2.8mm es embrió sejthető és nincs pulzálás.Jövőhét pénteken kell vissza mennem doki szerint 50-50% rá az esély.

Csúszás nem lehet 31 volt ovu 9.én már volt + tesztem.

2021. febr. 2. 23:45
 19/32 A kérdező kommentje:
Basszus ne mar:( remelem minden rendben lesz veletek!
2021. febr. 3. 07:54
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Első! Nagyon szorítok, hogy jól alakuljonak a dolgok!

2021. febr. 3. 13:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!