A családom ellenzi a baba megtartását, mit csináljak?
Ez egy hatalmas felelősség, de Te vagy a gyerek anyja, így a döntés a tiéd.
Anyukádnak melletted kellene állnia. 🙄 Gondolom nála, otthon fogtok lakni és ez neki teher lenne, de találjatok ki valami megoldást, annak érdekében h a baba jó helyre kerüljön. Hátha idovel megbekel. Ha elveteted lehet h örök életre bánni fogod :/
16 évesen én még nem lettem volna kész egy gyerekre, mondjuk nekem még barátom is csak 17 évesen lett. Szerintem anyukád is csak jót akar, hiszen ő már tudja mivel jár egy gyerek és nem akarja, hogy úgymond tönkre menjen az életed miatta. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy ne tartsd meg a kicsit, csak tényleg hatalmas felelősség és anyagilag is megterhelő, főleg hogy gondolom még iskolába jársz. Ezt neked kell eldöntened, de ha mindenképp meg akarod tartani jogod van hozzá, és valószínűleg anyukád is megbékél majd a tudattal, főleg ha majd meglátja.
Kitartást kívánok, akármi lesz!
29 N
Egyedül, 15 évesen miből fogod felnevelni azt a gyereket? Hol fogsz vele lakni? Mert hogy a tini apukák bizony hamar leszoktak ám lépni, mert rájönnek, hogy ők még élni akarnak és nem kakis pelenkát cserélni.
Ha már a jogaidnál tartunk.
Rúgd össze anyukáddal a port bátran, de ne csodálkozz, ha emiatt elpártol tőled és élhetsz anyaotthonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!