Terhesség idején (főleg első hetekben) a kávé nem a babának árt, hanem a baba megtartását veszélyezteti?
Igazából azért kéredezem,mert "friss" terhes vagyok,és kávé függő.
Csak 1 kávét szoktam inni reggel,de anélkül rosszul vagyok.
Tervezek leszokni,csak nem megy egyről a kettőre.
Én azt olvastam a kávéról a neten, hogy napi 1 nem árt. Az első babámmal én is ittam.
Most a másodikat várom és nem merek inni.
Próbáld pótolni mással, mondjuk Inka kávéval...
Ójaj,nekem pont az a bajom,hogy nem a kávé ízét szeretem,vagy a kávézási szertartást,hanem a koffein adag nélkül én elalszom.
De azért ezeket kipróbálom,mert aggódok én is.
Első terhességemnél nem okozott gondot annyira,mert ha épp nem dolgoztam,akkor itthon annyit pihentem amennyit csak akartam.
De egy 2 éves kislány mellett ez megoldhatatlan,talpon kell lennem.
Szia!
Nekem alacsony a vérnyomásom, és azorvosom mondta hogy igyak meg napi 1-2 csésze kávét! Nem is kérdeztem pedig...
Szóval ha ártana, akkor szerintem nem mondta volna. (ezt a terhességem elején mondta 7 hetes voltam, azóta is napi 2 csészével iszok rendes koffeinest és semmi bajunk, a vérnyomásom is így normális)
22 hetes km
Teljesen igazatok van!
Érdekes,hogy most a második terhességemnél sokkal inkább túl izgulok mindent.
Csak hát annyi helyen olvasom (itt is és máshol is),hogy maga a koffein árt a terhes nőnek,hogy el is hittem.
Még egyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!