Folyamatosan csökkenő progeszteron 5. terhességi héten(4+6 naposan) aggodalomra ad okot?
Nov.23-án DPO-13-on: 76,8 nmol/l
Nov.30-án: 68,3 nmol/l
Dec.02-án: 62,4 nmol/l
Válaszokat előre is köszönöm!
#5 vagyok
Barnázás miatt kaptam. Nem várt előtt 3 nappal jelentkezett akkor már tudtam hogy terhes vagyok. 2x100mg azonnal megszüntette. Örültem is neki. Ez 11napja volt. De tegnap este mosdóban észrevettem 1 csepp vért. Majd barnázás követte de nagyon halvány épp hogy látni. Progeszteront nem mertem emelni... De aggódom lehet kevés.
Igaz azóta már csak sárgás.
Még csak 5+2napos vagyok. Doki nem vizsgált.
5ös vagyok
Köszönöm hogy írtál ❤
Nem voltam együtt parommal,nem emeltem nehezet. Két vetélés van mögöttem így ezeket alakból kizárom.
Tegnap este több csepp vér volt,progeszteron pótlás mellett is,így elindultam a kórházba. Doki megvizsgált. Zárt a méhszáj. Szabályos petezsák es látható szikhólyagot látott UHon. Vizsgálatkor csak nagyon enyhe vérzés volt. 2x100mgot írt fel utrogestanból. Vagy befektet a kórházba vagy otthon feküdjek. Utóbbit választottam. Most is fekszem csak az nyugtalanít hogy a vizsgálat után bordó barna vérzés jelentkezett. Azt olvastam hogy ez normális egy méhszáj vizsgálat után. Ma reggelig tartott. Most már csak két csepp. 🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!