Folyamatosan csökkenő progeszteron 5. terhességi héten(4+6 naposan) aggodalomra ad okot?
Nov.23-án DPO-13-on: 76,8 nmol/l
Nov.30-án: 68,3 nmol/l
Dec.02-án: 62,4 nmol/l
Válaszokat előre is köszönöm!
Igen, progeszteron pótlásra lenne szükség
Mikor mész orvoshoz?
Ameddig nincs vérzés addig minden rendben, amennyiben orvosi tapasztalsz vérzést, akár barna színűt akár élénk pirosat, ha csak egy csepp is, menj orvoshoz.
Nem tudom milyennek számít az érték, de az hogy csökken annyira nem jó, azért erre pénteken kérdezz rá az orvosnál, szerintem fogsz kapni progeszteron potlo tablettát vagy kúpot, ami segíteni fog a hormon pótlásában.
Addig ne izgulj, pihenj amennyit tudsz. Szerezz be terhes vitamint, magnéziumot, és ami progi hiánynál segít az az omega3 és e vitamin kombó szedése.
#5 vagyok
Ez szörnyű :( ilyen minek megy doktornak aki még megvizsgálni sem tud. Bár lehet jobb is hogy nem csinált hüvelyit az ilyen.
Ezzel meggyőztel hogy magánba menjek én is.
Majd írj ide hogy minden rendben volt-e. Bár biztosan minden ok.
Tüneteid vannak? Magán doki felírt progeszteron pótlást? Mitől volt a csökkentő hcg? Bocs a sok kérésért 🙈
#5 vagyok.
Igen én is. 🤰 De csak 5 hetes.
Jaj de jó hogy írtál 🥰
ÖRÜLÖK hogy minden rendben veletek.
Progeszteront amiatt kérdeztem mert én is szedem most. De csak 2x1et remélem elég.
Nem tudod esetleg ha szed valaki progit akkor a saját termelődése leáll? Tehát a test csak a pótlásra hagyatkozik? Mi van ha kevés? Nekem nem volt még vérvételem nem néztek progi szintet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!