Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barros utcai klinikán genetike...

Barros utcai klinikán genetikei UH-n adnak képet a babárol?

Figyelt kérdés
Most megyek elsőre a Barros utcai szülészeti klinikára a héten. A második genetikai vizsgálatom fogják elvégezni. Eddig bárhol voltam (sima terhesgondozáson vagy genetikein) mindig adtak képet viszont azt hallottam a Barros utcában nem adnak. Van ezzel valakinek tapasztalata? Esetleg ha kérek képet akkor adnak vagy akkor sem? Sok helyen azt hallottam nem csak képet nem adnak de még telefonnal se lehet lefotozni.

#vizsgálat #terhesség #ultrahang #szülészet #Ultrahang fotó #Barros utcai klinika
ma 14:35
 1/1 anonim ***** válasza:
A helyet nem ismerem, de uh előtt kérdezd meg, hogy képet kaphatsz e majd. Nem szoktak nemet mondani, hacsak nincs technikai oka.
ma 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!