Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet majd ettől nagyobb a...

Lehet majd ettől nagyobb a magzat?

Figyelt kérdés

Mióta gyereket akarunk (3 hónapig)szedtem a terhesvitamint, amióta sikerült a baba folyamatosan szedem tovább a gravidat meg c d folsav vas mindenféle vitamint. Vérnyomásra is szedek gyógyszert. Most vagyok 17 hetes.

A baba egy picit nagyobb mint az átlag neten található méretek, illetve én is folyamatosan szedek fel és nem igazán hasra mert nincs még nagy hasam csak inkább mindenhova máshova.

Van összefüggés a vitamin és a baba mérete, súlya és az én súlyom között?

Bocsi első babám lesz.

Köszönöm.

tegnap 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Nincs semmi összefüggés.
tegnap 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Ma már azt mondják, hogy nincs, de én terhesség előttől szedtem, csak az utolsó hónapra hagytam abba. 4560grammos gyerekem lett. Ma már kicsit visszafognám azért, biztos, ami tuti. Mondjuk 2 naponta. Folátot és d vitamint viszont szednék.
tegnap 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A te sulyodhoz esetleg annyiban lehet koze, ha sok b vitamin van benne, attol ehesebb lehet az ember.

De nyilvan figyelni kellene azert az etkezesre.

En amugy szedtem vitamint, aztan az egyik fiam 3 kiloval szuletett, a masik meg 3,5. Ketlem, hogy barmi koze lenne hozza, akkor mindket gyerek nagyobb lett volna :D

tegnap 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első fiamnál első 3 hóba szedtem, 4.5 kg volt, a kicsinél végig, meg előtte is ő 3,7 kg volt
ma 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!