38 évesen érdemes még gyerekkel próbálkozni, vagy mondjak le róla végleg?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok ès "sajnos" most találtam rà végre egy olyan férfire, akivel ezt is el tudnám képzelni. Nagyon összeillünk, és mellette végre nőnek érzem magam. Sajnos nem vagyunk a legjobb anyagi helyzetben, de ez sem érdekel, régebben úgy gondolkodtam, hogy csak akkor vállalok gyereket, ha megfelelő anyagi helyzetben leszek hozzá, de rájöttem, (későn :-( ), hogy az idő fontosabb.. viszont az a probléma, hogy lehet a korom miatt már össze se jön. Ugyanis majdnem fél éve nem sikerül.. a párom egy 10essel több mint én. Lehet az is baj, hogy mikor egyetemre jártam, volt egy abortuszom egy "balesetből" kifolyólag az akkori barátommal, valószínű kiszakadt a gumi.. utána nagyon sokáig véreztem és fájt is, lehet valamit elszúrtak. Azóta fogamzásgátlót szedtem, de leálltam vele, mégsem sikerül.2020. nov. 2. 10:53
31/33 anonim válasza:
Nos igen az abortusz folyamán sérülnek olyan dolgok amik nehezebbé teszik a már akart gyereket nehezebben jön a baba az hogy vérzik az az abortusz miatt van lehet a méhek vérzik
Megoldás:hétfőtöl vasárnapig a nap 24 órájában dugni kell úgy ahogyan bírod ha belefáradtál ne hagyd abba akkor is csináld
32/33 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt most mindek szántad? Irónia?
2021. jan. 7. 04:33
33/33 anonim válasza:
Édesanyam 38 eve volt
Mikor engem szult. Most vagyok 27 eves, es szerintem nagyon menő dolog volt ez tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!