38 évesen érdemes még gyerekkel próbálkozni, vagy mondjak le róla végleg?
Én is 38 évesen szültem az elsőt 7 év után.Csak úgy jött! :-)
Az anyagiakat illetően,azért hazudik az,aki azt mondja,hogy nem számít a pénz.De,igenis számít,hiszen egy csomag pelenka ,vagy tápszer is marha drága sajnos.A többi encsem-bencsemről nem is beszélve.Szerintem alaphangon is pár 100 ezer forintba benne van egy baba.
Szóval,ha szeretnél próbálkozzatok,de jól gondold meg!
Beszéld át alaposan a pároddal!
Ha mindketten szeretnétek sikerülni fog,szurkolok! ;-)
Aki meg azt mondja hogy öreg a párod hozzá,sajnos arra sincs garancia,ha valaki 30 évesen lesz szülő,hogy fel tudja a gyereket nevelni.
szóval gondoljátok át,és ha minden oké,vágjatok bele,mert a gyerek egy csoda!
Sztem hagyd ezt a projectet a kovetkezo eletedre. Ha annyira fontos lett volna, h anyava valj... mar talaltal volna hozza partnert. Nyilvan nem ez volt a fontos szempont...
Egy gyereket fel is kell nevelni, ami 18-20 evet jelent bizony es meg utana is jo, ha haza tud menni hozzad. Amikor o kamaszodik, Te mar nagymama koru leszel...
Tudom, h valtozott a vilag, existencia stb... de ez a tul keson valo gyerekvallalas, nem biztos h olyan szerencses.
Ugyanebben a cipőben járok:)
A párod hogy áll a témához? Ő is bevállalná?
Érdekes, hogy ugyanilyen vagy jobb anyagi helyzettel 20-25 éveseket le szoktak beszélni terhessegrol.
Nem baj, csak fura, hogy 38 évesen miért nem baj ha kevés a pénz és 20 évesen ugyanez miért gond, holott a fiatalnak sokkal több ideje van gyerek mellett is javítani ezen.
az én anyám 39 évesen szült meg engem,apám 29 volt
szerintem még próbálkozhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!