Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 évesen érdemes még gyerekke...

38 évesen érdemes még gyerekkel próbálkozni, vagy mondjak le róla végleg?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok ès "sajnos" most találtam rà végre egy olyan férfire, akivel ezt is el tudnám képzelni. Nagyon összeillünk, és mellette végre nőnek érzem magam. Sajnos nem vagyunk a legjobb anyagi helyzetben, de ez sem érdekel, régebben úgy gondolkodtam, hogy csak akkor vállalok gyereket, ha megfelelő anyagi helyzetben leszek hozzá, de rájöttem, (későn :-( ), hogy az idő fontosabb.. viszont az a probléma, hogy lehet a korom miatt már össze se jön. Ugyanis majdnem fél éve nem sikerül.. a párom egy 10essel több mint én. Lehet az is baj, hogy mikor egyetemre jártam, volt egy abortuszom egy "balesetből" kifolyólag az akkori barátommal, valószínű kiszakadt a gumi.. utána nagyon sokáig véreztem és fájt is, lehet valamit elszúrtak. Azóta fogamzásgátlót szedtem, de leálltam vele, mégsem sikerül.

2020. nov. 2. 10:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Még nyugodtan próbálkozhattok, egyáltalán nem vagy öreg. Szerintem érdemes lenne el menni egy alapos kivizsgálásra, hátha a doki ajánl valamit
2020. nov. 3. 11:54
 12/33 anonim ***** válasza:
83%

Én is 38 évesen szültem az elsőt 7 év után.Csak úgy jött! :-)

Az anyagiakat illetően,azért hazudik az,aki azt mondja,hogy nem számít a pénz.De,igenis számít,hiszen egy csomag pelenka ,vagy tápszer is marha drága sajnos.A többi encsem-bencsemről nem is beszélve.Szerintem alaphangon is pár 100 ezer forintba benne van egy baba.

Szóval,ha szeretnél próbálkozzatok,de jól gondold meg!

Beszéld át alaposan a pároddal!

Ha mindketten szeretnétek sikerülni fog,szurkolok! ;-)

Aki meg azt mondja hogy öreg a párod hozzá,sajnos arra sincs garancia,ha valaki 30 évesen lesz szülő,hogy fel tudja a gyereket nevelni.

szóval gondoljátok át,és ha minden oké,vágjatok bele,mert a gyerek egy csoda!

2020. nov. 3. 15:34
 13/33 anonim ***** válasza:
32%

Sztem hagyd ezt a projectet a kovetkezo eletedre. Ha annyira fontos lett volna, h anyava valj... mar talaltal volna hozza partnert. Nyilvan nem ez volt a fontos szempont...

Egy gyereket fel is kell nevelni, ami 18-20 evet jelent bizony es meg utana is jo, ha haza tud menni hozzad. Amikor o kamaszodik, Te mar nagymama koru leszel...

Tudom, h valtozott a vilag, existencia stb... de ez a tul keson valo gyerekvallalas, nem biztos h olyan szerencses.

2020. nov. 4. 18:55
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a cipőben járok:)

A párod hogy áll a témához? Ő is bevállalná?

2020. nov. 4. 18:59
 15/33 anonim ***** válasza:
Én majdnem 40et töltöttem mikor megszületett a harmadik gyerkőcünk. Első kettő hamar összejött jó akkor 18és 20 voltam, a picinek kellet majdnem egy év. Volt egy vetélésem is pont előtte. Most 41 vagyok és ha 1 év alatt összejön egy korban hozzá illő tesó akkorannak örülök.
2020. nov. 4. 20:49
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia..én jelenleg 38 éves vagyok és 13-14hetes kismama😁jelenleg a 3.babàm vàrom..ne stresszelni rà a terhességee..azért egy alapos kivizsgàlàs nem àrtana..lehet csak hirmonpotló gyógyszert kell szedned.hidd el minden rendbe jön és te is boldog anyuka leszel☺️☺️☺️🍀🍀🍀🍀
2020. nov. 5. 12:41
 17/33 A kérdező kommentje:
A párom is bevàllalná, szeretné.
2020. nov. 5. 13:39
 18/33 anonim ***** válasza:
31%

Érdekes, hogy ugyanilyen vagy jobb anyagi helyzettel 20-25 éveseket le szoktak beszélni terhessegrol.

Nem baj, csak fura, hogy 38 évesen miért nem baj ha kevés a pénz és 20 évesen ugyanez miért gond, holott a fiatalnak sokkal több ideje van gyerek mellett is javítani ezen.

2020. nov. 17. 16:19
 19/33 anonim válasza:
100%

az én anyám 39 évesen szült meg engem,apám 29 volt

szerintem még próbálkozhatsz

2020. dec. 2. 15:31
 20/33 A kérdező kommentje:
Kezdek nagyon elkeseredni, pont fél éve nem jön össze. Megint "megjött". És szorìt az idő.
2020. dec. 14. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!