38 évesen érdemes még gyerekkel próbálkozni, vagy mondjak le róla végleg?
Kérdező!
Te te vagy, nem a szüleid. Tedd most ezt félre!
Anyu engem 28 éves korában szült anno, vénnek tartották már a falujában (80-as évek).
Volt egy osztálytársam 10 éves koromban, őt meg én sajnáltam, hogy milyen öreg az anyukája, mert 36 évesen szülte...szintén a 80-as években. Ma már csak nevetek ezeken :) Mondanom sem kell, mai napig él és virul az anyukájuk.
Anyagi javak azért nem feltétlen jelentenek óriási akadályt: ha van fix (!!) munkahely, számodra vállalható fizuval, és egy állandó lakás (saját ingatlan), az már elég.
Nem kell 3 kocsi meg bejárónő hidd el :)
Viszont ez a lemondó hangnem tuti nem segít. Sportolj, diétázz, méhpempő, és gyakori összebújás;) Egy hormonpanelt mielőbb csináltatnék. Mivel neked a hónapok is számítanak, ezért szerintem magánban csináltasd, lehet hogy sztk-ban hónapokat kell várni (legalábbis a mi városunkban annyit kell :/ )
Sok sikert!!!
Valaki 50 évesen szült, most nem jut eszembe ki az.
A 38 még teljesen rendben van, én 40 évesen szültem a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!