Missed ab. után mikor érdemes újra babával próbálkozni?
Figyelt kérdés
Nekem szeptember 24-én volt missed ab-om üres petezsák miatt. Most október végén 34 napra meg is jött, aminek még életemben nem örültem ennyire, kicsit féltem, hogy nem fog visszaállni a mensim. Most úgy gondoljuk a párommal, hogy decemberben újra megpróbáljuk. Igaz a nődokim 4 hónapot mondott, sőt van aki fél évet javasol, de sokan mondják azt is, hogy elég 2 vagy 1 ciklust megvárni. Ti hogy voltatok vele? És a következő próbálkozásotok sikeres volt?2008. nov. 3. 06:55
1/7 anonim válasza:
Szia!Sajnálom ,hogy így jártál!Nekünk a doki 3 hónapot mondott,de 4 hétig védekezünk óvszerrel,azután a természetre bíztuk a dolgot.kétszer megjött a missed ab. után,harmadjára már nem:))Most 21 hetes vagyok,eddig nem volt semmi probléma,remélem így is marad.Sok Sikert neked!!
2/7 anonim válasza:
Ismét én vagyok,a három hónap attól is függ,hogy mekkora volt a bébi,ami elhalt.Idősebb terhességnél szokták a 6hónap várakozást javasolni.Remélem segíttetem.Szia!
3/7 anonim válasza:
2 ciklus már elég.Mi is akkor próbáltuk és most 12 hetes vagyok.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is elég két ciklus. Nekem mondtak 6 hónap várakozást, de nekem 36 hetesen történt a baj, s rendesen szültem.
Vártunk 6 hónapot, s most már a 29. hétben járok. Sok sikert!
5/7 anonim válasza:
Nekem 3honap várakozást mondott a doki.Három honap után pontosan sikerült is.Sok sikert.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek! Amúgy 9 hetesen történt ez a szomorúság. Akkor úgy látom decemberben jöhet az újabb próba!
2008. nov. 3. 19:22
7/7 anonim válasza:
Szia !
Nekem is lassan két hete, hogy megvolt a műtétem, a 7. héten elhalt a terhesség :-( A dokim 6 hónapot javasolt, de én soknak tartom, mi is szeretnénk már elöbb próbálkozni. lelkileg már lezártam és 2-3 hónap elég szerintem a testünknek is, hogy készen álljon egy újabb terhességre (főleg, ha van rendesen mensi, stb..)!
Sok sikert és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!