Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38+3hetesen érdemes próbálkozn...

38+3hetesen érdemes próbálkozni a szülésbeindításos szexszel?

Figyelt kérdés

Több napja vannak jóslóim,a hasam lent,már 2 napja görcsölgetek is.a méhszáj is hetek óta 2111.

Alapos előtte utána fürdéssel(zuhanyzással) ugye nem kaphatok el semmi fertőzést.

2010. máj. 13. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretkezzetek óvszerrel, így tuti nem kerül be a méhbe semmi szennyeződés!És hajrá!!
2010. máj. 13. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtte megmosakodtok, nem jut be semmi, nyugi. Egyébként az óvszer csupán amiatt nem jó, mert nem maga a szex, hanem az ondóban lévő anyagok segítenek felpuhítani a méhszájat.... Egyébként milyen fertőzésre gondolsz? Eddig nem szeretkeztetek?
2010. máj. 13. 21:45
 3/9 A kérdező kommentje:

már egy ideje sehogy sem jó-de most már illő volna egy jót szeretkeznünk,mert aztán az a 6hét még hosszú lesz.

nem tudom milyen fertőzéseket lehet ilyenkor elkapni,de pl a védőnő az ülőfürdőt sem ajánlja nyitott méhszájnál...

2010. máj. 13. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 35hetesen lett 2100as a méhszájam.Fürődni szoktam,és nem kaptam el semmit,és a férjemtől se.

Most 39hetes 4napos vagyok.

Sok sikert! :)majd ird meg hogy beindult e.

2010. máj. 13. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 20. héttől volt C2100 az érték.. a dokim semmitől se tiltott el, sőt a szexet még ki is emelte, hogy amíg mindketten akarjuk, nyugodtan. Mivel ilyenkor csak a külső nyitott, nem jut fel semmi fertőzés... A 6 hét tényleg hosszú :)
2010. máj. 14. 07:40
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Amint látom neked nem csak a külső nyitott, hanem végig, mindenhol! Igazából a fertőzések ilyenkor nem rád veszélyesek hanem a babára!Szeretkezzetek nyugodtan, de óvszerrel,akkor nem visz be a párod bacikat!
2010. máj. 14. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem minden terhességnél már a szülés előtt 2-3 héttel teljes hosszában nyitva volt a méhszájam, mégis a doki és a szülésznő is kifejezetten javasolta az óvszer nélküli szexet a szülés beindítására. Azt mondták, ha a babának még korai lenne, úgysem jön ettől, viszont ha érett, akkor sokat segíthet az ondófolyadékban lévő prosztaglandin! Természetesen alapos mosakodás után, de nyugodtan szeretgethetitek egymást! Utána 6 hétig úgysem lehet majd, érdemes kihasználni ezt a pár napot! :-)
2010. máj. 14. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:
A kérdező a szülés beindítása miatt szexelne, nem az élvezetért:) ez esetben csak az óvszer nélküli szexnek van értelme, mert az ondó puhítja a méhszájat. Vagy a csak "sima" orgazmus méhösszehúzódásokat okoz, ez is beindíthatja a folyamatot. Amelyik neked kényelmesebb:)
2010. máj. 14. 12:54
 9/9 A kérdező kommentje:

nos tegnap éjjel egy ritka jót szeretkeztünk.mondanom sem kell,hogy még a jóslók is elmúltak,nemhogy a szülés indult volna meg :-)

de ne adom fel :-))))

2010. máj. 14. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!