Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek Missed ab-ja volt...

Akinek Missed ab-ja volt menyi idöt mondtak utánna hogy lehet probálkozni?

Figyelt kérdés

Sajnos 12 hetesen szívleállás miatt elvették a Babát:(

Kinek mit mondott a doki hogy mennyi idö után lehet probálkozni?és betartottátok?Baj ha elöbb összejönne?

Miböl dönti el hogy kinek menyi idö kell?

Sokat vártunk erre a Babára és szeretnénk mielöbb probálkozni.Pár hét mulva megyek kontrollra,azt tudom hogy az elsö mensit meg kell várni.

(igen,tegnap kérdeztem már de nem pont ezt)

Köszönöm.

2010. júl. 28. 09:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Elsö Babám volt.

Köszönöm!

2010. júl. 28. 09:35
 2/13 A kérdező kommentje:

Ja és még egy kérdés!

Ilyen mütét után télleg hamarabb teherbe lehet esni?Miért?

2010. júl. 28. 09:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem! Nekem sajnos kettő is volt, egy a 9. héten, a másik a 15. héten. Mindkét esteben azt mondta az orvosom, hogy egy évet várjunk. Addig vizsgálatokat csinált, hátha kiderül az ok. És azt is mondta, hogy a tapasztalatok azt igazolják, hogy minnél rövidebb a várakozási idő, annál valószínűbb, hogy újra megtörténik. Tudom, hogy általában 3-4 hónapot mondanak, de én nagyon féltem, hogy újra megtörténik és inkább kivártuk az egy évet. Azóta 3 egészséges babát szültem. Légy türelmes és biztosan sikerül!
2010. júl. 28. 09:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem 13. héten volt szívleállás miatt missed ab-om.

3 hónapot mondtak.

6 héttel később az első menstruáció után elmentem kontrollra. Minden rendben jött. Utána még egyszer megjött, és terhes is lettem. Műtét után 2 hónappal.

Nekem lelkileg kellett, hogy minél gyorsabban terhes legyek újra.

Simán ki is hordtam a babát.

2010. júl. 28. 09:50
 5/13 A kérdező kommentje:

köszi és nagyon sajnálom hogy kétszer is megtörtént veled:(

Egy évet várni?Ez a baba is két évre jött össze.Remélem a doki csak egy két honap pihenöt fog javasolni.

De akkor miért van az hogy itt sokan irják hogy egy mensi után probálkoztak?( és sikerült is hamar)Köszi

2010. júl. 28. 09:51
 6/13 A kérdező kommentje:
A másodiknak üzenem hogy nagyon sajnálom.És nem izgultál hogy nem vártad ki a 3 honapot?Mit mondtak mért várjál 3 honapot?"Mérges" volt a doki hogy nem vártad ki?
2010. júl. 28. 09:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem volt mérges. Azért mentem az első menzi után kontrollra, hogy nézze meg minden rendben van-e. Azt mondta elég nagyok a méh bolyhaim már, ha nagyon szeretnénk próbálkozhatunk már. Meg tud tapadni.

A 3 hónapot szerintem azért mondta, mert az az általános. Biztos rászámolnak valamennyit. Van aki lassabban regenerálódik.

A dokim szerint ha nincs még kész a szervezet egy újabb terhességre, úgyse tapad meg a baba.

2010. júl. 28. 10:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Szió!

Sajnálom ami történt veletek...

Nekem a 14 héten genetikai probléma miatt kellett elvetetni, és 3 hónapot mondott a dokim, 1 mensit mindenképp, a többit "csak" azért, hogy lelkileg rendbejöjjön az ember, így mondta Nekem.

De mi csak 8hó után próbálkoztunk, mert Én nagyon kikészültem, féltem.

De mikor nekiugrottunk, azonnal teherbe estem. :-) Biztos az az ok, hogy "kipucolják" az embert, jobban meg tud tapadni a kis embriócska. :-)

Most minden oké egyébként...:-)))))

Minden jót kívánok!

37 heteske

2010. júl. 28. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia!Részvétem!Velem a 3. terhességemnél történt ugyan ez 10. hetesen.Nekem 2 hónapot mondott a doki,és az 5. hónapban sikerült.Most 29 hétben vagyok.Sok sikert Neked is!
2010. júl. 28. 10:26
 10/13 anonim ***** válasza:
3 hónap
2010. júl. 28. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!