Akinek Missed ab-ja volt menyi idöt mondtak utánna hogy lehet probálkozni?
Sajnos 12 hetesen szívleállás miatt elvették a Babát:(
Kinek mit mondott a doki hogy mennyi idö után lehet probálkozni?és betartottátok?Baj ha elöbb összejönne?
Miböl dönti el hogy kinek menyi idö kell?
Sokat vártunk erre a Babára és szeretnénk mielöbb probálkozni.Pár hét mulva megyek kontrollra,azt tudom hogy az elsö mensit meg kell várni.
(igen,tegnap kérdeztem már de nem pont ezt)
Köszönöm.
Elsö Babám volt.
Köszönöm!
Ja és még egy kérdés!
Ilyen mütét után télleg hamarabb teherbe lehet esni?Miért?
Nekem 13. héten volt szívleállás miatt missed ab-om.
3 hónapot mondtak.
6 héttel később az első menstruáció után elmentem kontrollra. Minden rendben jött. Utána még egyszer megjött, és terhes is lettem. Műtét után 2 hónappal.
Nekem lelkileg kellett, hogy minél gyorsabban terhes legyek újra.
Simán ki is hordtam a babát.
köszi és nagyon sajnálom hogy kétszer is megtörtént veled:(
Egy évet várni?Ez a baba is két évre jött össze.Remélem a doki csak egy két honap pihenöt fog javasolni.
De akkor miért van az hogy itt sokan irják hogy egy mensi után probálkoztak?( és sikerült is hamar)Köszi
Nem volt mérges. Azért mentem az első menzi után kontrollra, hogy nézze meg minden rendben van-e. Azt mondta elég nagyok a méh bolyhaim már, ha nagyon szeretnénk próbálkozhatunk már. Meg tud tapadni.
A 3 hónapot szerintem azért mondta, mert az az általános. Biztos rászámolnak valamennyit. Van aki lassabban regenerálódik.
A dokim szerint ha nincs még kész a szervezet egy újabb terhességre, úgyse tapad meg a baba.
Szió!
Sajnálom ami történt veletek...
Nekem a 14 héten genetikai probléma miatt kellett elvetetni, és 3 hónapot mondott a dokim, 1 mensit mindenképp, a többit "csak" azért, hogy lelkileg rendbejöjjön az ember, így mondta Nekem.
De mi csak 8hó után próbálkoztunk, mert Én nagyon kikészültem, féltem.
De mikor nekiugrottunk, azonnal teherbe estem. :-) Biztos az az ok, hogy "kipucolják" az embert, jobban meg tud tapadni a kis embriócska. :-)
Most minden oké egyébként...:-)))))
Minden jót kívánok!
37 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!