Egy hónapja már szedem a Febibiont, meddig kell szednem? Nekem azt mondták 3 hónapig. Utána szedjek terhesvitamint, legalább egy hónapig, vagy már közben is? mikor kezdthetek tényleg probálkozni a babával?
Szerintem a babával bármikor próbálkozhattok. Azért nem kell ennyire komolyan venni ezt a vitaminozást. Mivel eddig is szedtél már valamit, és gondolom normálisan táplálkozol, van elég tartalék a szervezetedben. A legeslegfontosabb a folsav az első hetekben, hogy abból legyen a szervezetedben bőven. Sok sikert! :-)
24 hetes kismama (aki csak folsavat szedett)
Szia
A femibion is terhesvitamin!! Ha teherbe esés elött szeded az szupi, de nem kötekólező! Viszont feltöltöd magad a fontos vitaminokkal, ami a terhességhez kell.
Az első 16 hétben van fontos szerepe , mivel addig alakul ki minden létfontosságú szerve.
Én személy szerint az első 13 hétben szedtem( Femibiont), utána semmi terhesvitamint és minden rendben!!
De ezt neked kell eldönteni hogy kell-e és hogy meddig! A Te döntésed!
Viszont azért ne halaszd a próbálkozást, mert nem szedted elötte vagy x hónapja!!!
Sok sikert!
Hidd el megéri
26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!