Ki milyen terhesvitamint szed vagy szedett és mi a véleményetek róla?
Folsavat szedtem (eurovit) terhesség előtt, és az első három hónapban, valamint Béres Gravidát, de azt is csak kb a negyedik hónapig. A folsav szerintem nincs összefüggésben szerintem a Te gondoddal, az a nyitott gerinc kialakulásának csökkentését segíti. Februárban lettem terhes, ezért szedtem Gravidát, ahogy jött a nyár, a rengeteg idény gyümölcs, zöldség, el is hagytam, mert a változatos étrend mellett erre nincs szükség.
Remélem minden rendben lesz, és nemsokára babahírt kapunk :)
Én az Elevitet szedtem mindkét terhességemnél. Az elsőnél 14 kilót híztam (szerintem ez normális), 4 kilós babát szültem, a másodiknál 19,5 kilót híztam, 3,8 kg lett a babám. Mindkét esetben szedtem minden nap 1-1 tablettát, az utolsó pár hétben már csak 2 naponta.
Nemrég hallottam az Elevitről, hogy Nyugat-Európában már betiltották, mert több esetben okozott kóros elváltozást a magzatnál. Hát nem tudom, mennyi igaz ebből. Nálam nem volt semmi gond.
Folsav,és e-vitamint javasolt az orvos missad ab után,4 hónap múlva sikerült újra teherbe esni,terhesség alatt Hipp natalt természetes terhesvitamin,bio ...az eredmény a kiságyában szuszog:)))
Sajnálom ami veled történt!!!
Minden jót kívánok Neked!:)
Én Hipp Natalt iszok, mióta kiderült, hogy babás vagyok. Finom (multivitaminos gyümölcslészerű, kicsit fémes ízű) és természetes. Nem hízlal abszolút. 53 kg-ról indultam, nem voltak rosszulléteim, és most 56 kg vagyok.
Kalciumot nem tartalmaz, azt pezsgőtablettában ittam, de a 12. hét után abbahagytam. Most, hogy már mocorog, és kevés a napsütés, kaptam mellé külön D-vitamin cseppet is mert az sincs benne, de azzal óvatos vagyok, csak néha. Magne B6-ot is szedtem a fáradtság miatt két hétig, most meg a derékfájás kezdődött el, újra szedem.
22h kismama
Én Femibiont szedek, mióta pozit teszteltem.
Csak ajánlani tudom, nekem bevált:) (nincs semmi mellékhatása)
A terhességem elején vérezgettem, erre a dokim E-vitamint írt fel (recept nélkül kapható, nem is túl drága). Már 29 hetesek vagyunk :)
Szerintem beszélj az orvosoddal, egy vérvétel és meg is tudják nézni miből hogy állsz, mit kellhet esetleg pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!