Van itt olyan ikres kismama aki nem szedett terhesvitamint?
Én a 16. héttől nem bírtam szedni a terhesvitamint, mert hányingert vagy hányást okozott. Ezek után csak vasat ittam pezsgőtabletta formájában, rengeteg 100%-os gyümölcslevet ittam a nap folyamán, illetve folsavat szedtem tabletta formájában (attól nem volt semmi bajom). Így a babák mindent megkaptak, ami nekik kellett és makk egészésen születtek, normál súllyal.
Boldog babavárást!
Én sem szedtem. Az első terhességemnél még lenyelni sem tudtam, azonnal hánytam mindenféle tablettától (Magne B/, savlekötőtől is hánytam, pedig azt szopogatni kell). Amúgy is végighánytam a 9 hónapot. Áprilisi baba volt, sok gyümölcs télen nem volt, nem vagyok egy zöldségevő sem. A lányom 3370 g-mal született. Vérképem is jó volt.
A második terhességemnél teljesen jól vagyok. Feneketlen a bendőm, de mivel vitamin nélkül is működött az előző terhességem, így eszembe sem jutott szedni. És még friss gyümölcs is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!