Múlthéten pozitívat teszteltem, kb.5-6hetes kismama lehetek. A nőgyógyásszal még várni szeretnék 2hetet. Addig is elkezdhetek szedni valamilyen terhesvitamint szerintetek? Nem ártok vele, ugye?
Gratulálok! :)
Nyugodtan elkezdhetsz szedni vitamint, sőt! Kell is! A terhesvitaminok szedését már akkortól ajánlják, hogy felmerül a gyermekáldás gondolata, tehát még jóval a terhesség előtt. :) Vegyél magnéziumot is, ha esetleg kicsit görcsölnél legyen kéznél, de később úgyis szükséged lesz rá. Ha Gravidát szedsz, amellé vegyél be naponta 1 szem folsavat is. Egyébként szinte mindegy melyik terhesvitamint fogod szedni, én speciel magyar terméket ajánlanék, az azért csak magyar anyákhoz lett kifejlesztve. :)
Boldog pocakosodást és jó egészséget!
Gratulálok!
Szerintem is szedj valami vitamint. Én az elevitet szedem, de van sok féle, tudsz miből válogatni.
Persze. szedd azt amelyiket gondolod. Én viszont azt tanácsolom hogy bármelyikre is esik a választásod, szedj +1 folsavat legalább az első trimeszter végéig.
Egyébként még a terhesség tervezésénél már ajánlják a szedését.
Nekem az Elevit nem jött be mert nem tudtam tőle wc-re menni csak 3 naponta és fáj is. A gravidától meg rosszul voltam.
Eurovit kismamavitamint szedtem az előző terhességemnél is meg most is, de már 2 hónapja azt mondják hiánycikk.
Most a Hipp Natal-t iszom. és nincs fájdalmas wc-re menés és naponta kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!