9 hetes kismama vagyok. Nagyon nehezen viselem, szinte mindent kihányok. Még a terhesség elött elkezdtem terhesvitamint szedni, amit most is szedek, mivel mindent kihányok nemtudom felszívódik e igy valami?
Ne félj, elveszi ő, ami neki kell. Arra próbálj figyelni, hogy elegendő folyadékot igyál, ki ne száradj. Én is végigrókáztam az első 12 hetet, de nem lett semmi gond.
Vitaminból ajánlom a Flavon kids-et, mert az azonnal, a nyálkahártyán keresztül us felszívódik és többet tud, mint az Elevit vagy hasonlók. Tapasztalatból mondom. Sokaknál bevált, nálam is.
A kajákat tekintve nekem leginkább a kefir volt hajlandó bennmaradni, ráadásul abban rengeteg tápanyag is van. Sem azelőtt, sem azóta nem tudtam megenni, de akkor ez volt a legjobb. Ezen kívül a lassan elrágcsált almaszelet volt nekem jó és a szénsavmentes, citromos ásványvíz. Próbáld kitapasztalni, neked mi válik be.
Kitartás, nemsokára elmúlik a rosszullét, a 11 hét után nekem már egész tűrhető volt, a 12 után meg el is múlt.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!