Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség végéig kell...

A terhesség végéig kell szedni a terhesvitamint?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kötelező, de ajánlják, és még a szoptatás ideje alatt is.
2009. nov. 1. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Különben nem sok értelme lenne.
2009. nov. 1. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:

A 12. hétig a fejlődési rendellenességek megelőzése miatt erősen ajánlott szedni. A 12. hét után, valamint a szoptatás alatt meg multivitaminként ajánlott szedni, ugyanis ebben a terhesség alatt legfontosabb vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok épp ideális mennyiségben vannak összeállítva, hogy a legjobb legyen a babának is, és a mamának is.

Nem lesz tőle óriásbébi. A gyerek nem vitamintól nő nagyra, hanem sok kalóriától. A vitaminok "csupán" az egészségéért tesznek, nem a súlyáért.

2009. nov. 1. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is hülyeség, hoy óriásbébi születne tőle, hogyan lehetne ezt bebizonyítani? Én végig szedem és még maradni fog utána is, azt majd szoptatás alatt beszedem. A végén már nem naponta veszek be belőle, mivel időközben áttértem a Femibionra, ami így elég drága, de 2-3 naponta beveszem.
2009. nov. 1. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a 25. hétig szedtem a Femibiont. Aztán a 30 hetes ultrahangon kiderült, hogy 2 héttel nagyobb a babó, mint a kora. A dokim meg is kérdezte, hogy szedem-e még a vitamint.

Én azóta csak a Vasat, C vitamint és a magneB6-ot szedem.

Szerintem ha valaki vitamindúsan táplálkozik és változatosan ott nem lehet gond, hogy nem szedi a terhesvitamint. A laborleleteim is teljesen jók voltak, a vas volt picikét kevesebb, ezért is szedem most a vasbogyót.

32 km

2009. nov. 2. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy igazából a terhességet megelőzően kéne szedni, mert az lenne a jó ha már előzőleg feltöltött szervezet(ed)ből nyerné ki a baba a számára szükséges vitaminokat, és nem a reggel lenyelt tablettából. De persze ez csak elmélet.
2009. nov. 2. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
A 17. héteben vagyok és Elevitet és C vitamint szedek. Elevitet minden másnap, C vitamint pedig minden nap. Jön a tél a megfázásos időszak, nem most akarom csökkenteni a vitaminbevitelt. Persze ezek mellett sok gyümi:) !
2009. nov. 2. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!