Ha E-vitamint szed a párom, az jó? Én terhesvitamint szedek, kell még a terhesség előtt mást szednem mellé (magneb6, teák, stb)? Mitől eshetek teherbe hamarabb?
Szia!
Elég lesz a terhesvitamin egyenlőre,szerintem!Én csak azt nem értem,hogy mindenki a Magne b6-ot szedi,pedig az csak a fáradt,szellemileg lelassult embereknek ajánlják.A Magnerot az,ami terhességben görcsölésre és keményedés ellen tartalmaz annyi magnéziumot,ami szükséges ilyen esetben a kismamáknak!Na,de mindenki maga tudja!Ha terhes leszel,ami remélem hamarosan bekövetkezik,akkor esetleg ha görcsölnél vagy más tüneted lenne,ihatsz palástfűteát és akkor szedjél majd magnéziumot!De remélem minden rendben lesz!Jó egészséget kivánok és mielőbbi babásodást!!:)))
Szia!
A terhességvitaminok szedése, a nőgyógyászom szerint ,csak akkor érdemes ha már valaki terhes és egyáltalán szüksége van plusz vitaminokra.A terhesség elött , ha megfelelően táplálkozol,nem kel semmit szedned.Ha eszedbe jut az elevites tv reklám amelyben kimondják hogy "szülés elött 1 hónapal már szedni kel " tudjad hogy ez nem más mint gyógyszercéges manipuláció.(onan tudom mert érintet vagyok a gyógyszeriparban.)
A másik kérdésedre hohy mitől eshetsz teherbe? A vitaminoktól biztos nem.Ezt egy érvel szeretném alátámasztanni:anyáink sem szedtek semmit és mégis itt vagyuk és egészségesek vagyunk.
Légy nyugot és türelmes és össze fog jönni a baba.
Üdvözlettel :5 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!