Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van összefüggés? Aki nem...

Van összefüggés? Aki nem szedett terhesvitamint, annak nem volt teje, és aki szedett, annak volt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 21:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Semmi köze nincs hozzá.Én már a terhesség előtt is szedtem,de sajna alig van tejem,az első 10 nap szinte éhezett a kicsi lányom,mert nem tudtam hogy mennyit kell szopnia,azóta tápszeres.Igaz szopik még egy nap kb 2 alkalommal,de akkor is csak 20-30 ml tejcsi van:-(
2010. aug. 16. 21:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Én az első terhességem alatt,az utolsó napig szedtem,és 4 hétig sem volt rendesen tejem,ami volt,az sem ért semmit.Nem hiszem,hogy összefügg a két dolog.
 3/16 anonim ***** válasza:
Én a 12 hétig szedtem is meg nem is, mert minden alkalommal kihánytam, egyben. Ezért 13 hetesen abbahagytam a kínlódást, a doki tudtával. 13 hónapos a fiam, még szopik. Szerintem nincsen semmi összefüggés.
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is szedtem elevitet, tejem alig volt, 6 hetesen már kellett a tápszer sajnos.
2010. aug. 16. 22:00
 5/16 anonim ***** válasza:
semmi köze a kettőnek egymáshoz.én végig szedtem mégis csak pár hétig tudtam szoptatni.
2010. aug. 16. 22:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Én nem szedtem babavédő vitamint (16 éve voltam babás), és a lányom 11 hónapig szopott. Rengeteg tejem volt.
2010. aug. 16. 22:03
 7/16 anonim ***** válasza:
21:59 vagyok. Nagyon elgondolkodtató az a dolog,mert eddíg azok küzül,akik azt írtuk,hogy szedtük,alig volt tejünk,akik nem szedték,vagy csak kevés ideig,azok meg szoptatnak,rendes jó minőségű tejük van.Lehet,hogy visszaveszek a vitaminból...!!!!!!!!
2010. aug. 16. 22:11
 8/16 A kérdező kommentje:
Én sajnos már az elejétől kihánytam, ezért kérdeztem, ti hogy alakultatok a szoptatással. Mindenesetre tényleg meglepő, eddig aki szedte, annak nem volt teje.
2010. aug. 16. 22:15
 9/16 A kérdező kommentje:
36hetes
2010. aug. 16. 22:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem semmi összefüggés nincs közte. Én szedtem a terhességem kezdetétől (6-8. héttől kb) a Gravidát egy dobozzal szedtem be mert rosszul voltál tőle utána váltottam Elevitre és azt végig szedtem még szoptatás alatt is és 5 hónapig tudtam szoptatni. 3. napon lövellt be rendesen, dőlt a tejem annyi volt de amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is ment sajnos :S Nem tudom mi okozta a genetika-e vagy az idegeskedés... Anyukámnak és a nővéremnek is ugyanígy volt. Nekik is rengeteg tejük volt, anyukám a bátyám mellett még szoptatott egy kisfiút + adott is le tejet, de neki is 5 hónap után elapadt. A másik kettő gyerekével pedig 3 hónap után. Nővéremnek is 3 hónap után apadt el a teje mind a kettő gyerekével. Most a harmadikkal nem is volt teje a kezdetektől. Nekem egy fiam van eddig, remélem ha lesz még egy gyerekem őt tovább tudom szoptatni. Majd próbálok kevesebbet idegeskedni, hátha mégsem a genetikán múlott.
2010. aug. 16. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!