Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van összefüggés? Aki nem...

Van összefüggés? Aki nem szedett terhesvitamint, annak nem volt teje, és aki szedett, annak volt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én szedtem vitamint (Materna), és szerencsére már nyolc hónapja van tejem.
2010. aug. 16. 22:43
 12/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én nem szedek/szedtem vitamint, 8 hónapja szoptatok, és egy kicsike tejet még tudok is leadni. De inkább gondolnám, hogy nincs köze a terhesvitaminnak a tejtermeléshez, minthogy esetleg negatív hatása lenne...
2010. aug. 16. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés.

(Én szedem az első terhességemtől már majdnem négy éve folyamatosan, a nagy lányomat majdnem 20 hónapig szoptattam, közben már 6,5 hónapos volt a pici pocakban, aki most egy éves, és még szopik. Mindkettő 9 hónapos koráig voltak tejtesók is.)

Igény szerint kell szoptatni, sok folyadékot inni és rendesen táplálkozni, és valóban, a stresszt kerülni, akkor menni fog.

És ami a legfontosabb: elhinni, hogy sikerülhet!

Biológiailag a nők két százaléka képtelen csak szoptatni, akiknek nincsenek tejmirigyei, de ez igen ritka... A megfelelő szoptatási technikával és a fent írtakkal mindenkinek sikerülhet. Erről sokat olvashatsz a www.lll.hu oldalon, ha szeretnél előre készülni a szoptatásra.

Jó babavárást, szép szülést majd jó szoptatást!

2010. aug. 16. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem függ össze, amikor még nem voltak terhesvitaminok akkor is volt olyan, hogy valakinek nem volt teje, de volt olyan is, akinek volt. Barátnőm sem szedett semmit, és 3 gyereket is fel tudna nevelni, nagyon sok teje van.
2010. aug. 16. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Semmi pozitív vagy negatív összefüggés nincs közte! A nagy fiammal (18 éve) szedtem Matrenát, őt csak 6 hónapig tudtam szoptatni. Nem a vitamin miatt, hanem mert tapasztalatlan volta, hallgattam a buta tanácsokra, persze, hogy leszokott a szopásról, ha könnyebben is jóllakott... A 3 kicsinél semmilyen vitamint nem szedtem, mert komoly székrekedésem volt a kipróbáltaktól... a 2 nagyobb 2 évesen választotta el magá és leadni is tudtam tejet. A kicsi 28-n lesz 2 éves, még mindig szopik, kíváncsi leszek, mikor tudom elválasztani.
2010. aug. 17. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Szedtem és nem volt tejem csak 2 hétig. Az is úgy, hogy 1 héttel a szülés után indult be (sima szülés volt)
2010. aug. 17. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!