Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mentetek terhesség alatt...

Mentetek terhesség alatt táppénzre mert nem tudott koncentrálni, ellátni a feladatát rendesen?

Figyelt kérdés

Testileg a szédülés, hányás fennáll, viszont orvosilag nem vagyok "veszélyeztetett terhesnek" titulálva. A munkámat egyre kevésbé tudom ellátni, hiszen folyamatosan szédülök, hányok, türelmetlen vagyok és ülő helyben el tudok aludni délutánra.

Kezdtem azt érezni, jobb lenne elmenni táppénzre. Más is járt hasonló cipőben?

A veszélyeztetett terhességnél a táppénzt kicsit keveslem, de már lelkileg elfáradtam.

Egy 21 hetes anyuka.

2020. aug. 25. 06:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amikor a munkáltatómnak elmondtam hogy valószínűleg terhes vagyok egyből könnyített munkát adott és még ő mondta hogy mondjam meg az orvosomnak hogy veszélyes anyagokkal meg gépekkel dolgozom. És azt is mondta hogy most a baba legyen az első nekem. Utolsó munkanapomon még el is ájultam. Igazából nem nagyon kellett magyarázkodnom az orvosnak csak mondtam hogy táppénzre szeretnék menni így 9 hetesen ki is írt.
2020. aug. 27. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!