Mentetek terhesség alatt táppénzre mert nem tudott koncentrálni, ellátni a feladatát rendesen?
Testileg a szédülés, hányás fennáll, viszont orvosilag nem vagyok "veszélyeztetett terhesnek" titulálva. A munkámat egyre kevésbé tudom ellátni, hiszen folyamatosan szédülök, hányok, türelmetlen vagyok és ülő helyben el tudok aludni délutánra.
Kezdtem azt érezni, jobb lenne elmenni táppénzre. Más is járt hasonló cipőben?
A veszélyeztetett terhességnél a táppénzt kicsit keveslem, de már lelkileg elfáradtam.
Egy 21 hetes anyuka.
25 hetes kismama vagyok, irodai munkám van, és még dolgozom szeptember végéig. A táppénz kevés lesz, a fizetésed mindössze 60%-a.
A munkáltatód köteles lenne könnyített munkakört felajánlani neked.
Komolyan ezeket nem értem. Mikor majd a másodikat várod, akkor nem lesz fárasztó a nagyobb után rohangálás, de most az üldögélés az?
Az meg, hogy nem tudod kezelni a stresszt, nem a terhességtől függ. Vegyél egy stresszlabdát.
Persze, beszélj az orvosoddal.
Ja, és ne törődj a kötekedőkkel! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!