Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség okozhat belső...

Terhesség okozhat belső feszültséget, nyugtalanságot, aminek nm tudom az okát, és semmire sem tudok koncentrálni, semmit nem akarok csinálni, csa képtelen vagyok megnyugodni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Nem a terhesség, mint fizikai állapot okozza ezt, hanem a Te belső bizonytalanságod, félelmed az ismeretlentől. Szerintem mondd el az orvosodnak és elküld a megfelelő szakrendelésre.
2013. júl. 27. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is éreztem ismeretlen eredetű belső feszültséget a terhességem alatt, majd abból lett több pánikrohamom, ebből eredendően pánikbeteg lettem. És azt senkinek nem kívánom.

Szóval ha van rá lehetőséged, keress fel egy pszichológust.

2013. júl. 27. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a terhesség okozza-e, de bennem is van néha bizonytalanság, bár talán inkább csak hiszti, de a koncentrációs képességem biztosan rosszabb, néhány dolgot elfelejtek, lassabb vagyok mint szoktam, és van olyan, hogy egész nap nem bírok semmit csinálni (bár lehet a meleg is rátesz egy lapáttal). De ha nagyon nyugtalan vagy tényleg lehet, hogy szakemberhez kéne fordulnod, nehogy rosszabbodjon és kezelni tudd ezt a helyzetet.
2013. júl. 27. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én is úgy voltam, mint a kettes az előző (második) terhességemmel. Szabályos pánikrohamaim voltak és rengeteget sírtam.

A mostani terhességem elején hála Istennek csak gyengén jött ki egyszer-egyszer a pánik/nyugtalanság/feszültség, viszont a kontentrációs zavar most jött ki 26 hetesen.

Ha zavaró a helyzet, illetve romlik, szerintem is keress fel szakembert!

2013. júl. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!