Pozitív terhességi teszt, de terhesség nincs! Hogy lehet ez? Closty előtt, ciklus 3. napon, reggeli első vizeletből végzett teszt! Bővebben lentebb!
Figyelt kérdés
Ugyan reggeli első vizeletből volt, de kb, 6-8 órát hűvös helyen volt tárolva, mert csak este tudtam megcsinálni. A dokim szerint ez a vizelet nem volt már alkalmas tesztre. A másnap reggeli teszt negativ lett... persze már 2 closty bennem volt :(2014. máj. 20. 10:19
1/14 anonim válasza:
ha 2 napra rá negativ akkor nincs terhesség, a HCG 2 naponta duplázódik igy jóval erösebbnek kellett volna lennie. Ne ajánlatos állot vizeletböl tezstelni.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Igen, én is gondoltam, hogy nincs baba, mivel a másik teszt full negativ volt. Inkább a kérdés az, hogy hogyan lehet pozitív egy terhességi teszt (függetlenül attól, hogy állt egy ideig) és hogyan mutathatja a hcg hormon jelenlétét (ráadásul 25-ös volt a teszt, nem is extra érzékeny) egy nő szervezetében, ha nem terhes??? 2,5 éve próbálkozunk, tudok már 1-2 dolgot erről a témáról, de ez még nekem is feladta a leckét... :)
2014. máj. 20. 11:07
3/14 A kérdező kommentje:
2014. máj. 20. 11:09
4/14 anonim válasza:
Ugyan olyan volt a negativ teszt márkája?pedig ez pozitív teszt.tesztelj másikkal most.drukkolok neked.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem. Ami negatív lett, az egy korai terhességet kimutató 12 ml-es érzékenységű teszt volt... szóval attól ami pozitiv lett, sokkal érzékenyebb :( és mégis negativ lett :( A doki kizárta a terhességet és a clostilbegytet is szedem 3 napja (a hőm is full lent van, 1,5 éve mérem minden áldott reggel... :( nem látom értelmét több tesztnek, de azért köszönöm a válaszodat :)
2014. máj. 20. 11:37
6/14 anonim válasza:
Lehet hülye vagyok, de én mindkettőn látom a csíkot. Olyan, hogy száradási csík szerintem nincs. Halvány pozitív tesztem után, kipróbáltam egy tesztet vízbe mártva, azon pár óra múlva sem volt árnyékcsík. Nálam is kizárta a terhességet az orvos a 26. ciklusnapon, a tesztem mégis pozitív lett. Az 5. héten petezsák volt, a 8.-on pedig már szívhang. :-)Szerintem digitális teszttel, vagy 10ml/ul érzékenységűvel érdemes próbálkozni. A gyógyszertárban kaphatók ált. 25ml/ul érzékenységűek. Drukkolok!!!
7/14 anonim válasza:
Szerintem is mind a kettőn ott van a második csík. A masodikon halványabb, de láható. Én szurkolok neked, hátha mégis lesz egy májusi csodád! :)
8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: A 2 kép ugyanarról a tesztről van, csak idegességemben szétszedtem, mert nem hittem a szememnek :) A negativ tesztről nincs fotó. Én a menstruáció utáni 3.napon csináltam a tesztet, szóval nekem megjött és sajnos nem előtte, hanem mensi után voltam. És a hőm is lent volt, azért volt ilyen biztos a doki benne, hogy nem vagyok babás... :( És már 3 napja szedem a Clostyt 2*1-vel... szerinted van értelme tesztelni még?
2014. máj. 20. 14:11
9/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, az előző válasz az utolsó előttire szólt :)
Utolsó válaszoló: Köszönöm és remélem úgy lesz ahogy mondod! Mert tényleg egy csoda lenne már! :)
2014. máj. 20. 14:13
10/14 anonim válasza:
Attól még, hogy megjött,lehet. Szerintem sincs ál-pozitív teszt. Én sokat nézegettem a halvány teszteket, idegeskedtem rajta, hogy miért nem sötétedik. Hol halványabb, hol erősebb, aztán ismét halványabb volt. Mondjuk én Ferinet.hu ról rendeltem csomagot, ahol kb. 132 Ft-ra jött ki egy 10ml/Ul érzékenységű teszt. Aztán vettem egy ClearBlue digitális tesztet a dm-ben, igaz kb 3E ft volt, de az azonnal kiírta. Szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!