Pozitív terhességi teszt, de terhesség nincs! Hogy lehet ez? Closty előtt, ciklus 3. napon, reggeli első vizeletből végzett teszt! Bővebben lentebb!
Figyelt kérdés
Ugyan reggeli első vizeletből volt, de kb, 6-8 órát hűvös helyen volt tárolva, mert csak este tudtam megcsinálni. A dokim szerint ez a vizelet nem volt már alkalmas tesztre. A másnap reggeli teszt negativ lett... persze már 2 closty bennem volt :(2014. máj. 20. 10:19
11/14 anonim válasza:
Csak nem predictor volt a nega teszt? Mert nekem az a 8. hét után is csak iszonyat halvány lett.
12/14 A kérdező kommentje:
De az volt!!! Predictor! Nem mondod hogy még a 8. hét után is csak halvány volt? Pedig elvileg már a mensi előtt 4 nappal kimutatja a terhességet... :( Most akkor mit csináljak? Csináljak holnap egy ugyanolyan tesztet, mint ami pozitiv lett?
2014. máj. 20. 16:59
13/14 A kérdező kommentje:
Vettem egy ugyanolyan tesztet, mint ami pozitív lett. Reggel megcsinálom! Nagyon kíváncsi leszek!
2014. máj. 20. 17:40
14/14 A kérdező kommentje:
A ma reggeli ugyanaz a teszt negatív lett. Örülök neki, mert már 4 napja szedem a clostyt... Remélem megteszi majd a hatását :)
2014. máj. 21. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!