Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknél volt gond terhesség...

Akiknél volt gond terhesség alatt (pl. vérzés), hogy próbáltak csak jóra koncentrálni?

Figyelt kérdés

Kétszer voltam eddig kórházban, mélyen fekvő lepény, haematóma miatt vérzéssel. Itthon is feküdnöm kell. Próbálok csak jó dolgokra gondolni, hogy még ki kellene húzni minimum 13 hetet, meg hogy ne legyen semmi baj, csak nagyon nehéz, minden pisilésnél félve nézem a papírt, stb.

Nem akarok folyton aggódni, babának se jó, gondolom.

2017. jan. 3. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Én éjjelente borzasztóan izzadok és gyakran a lábam között is annyira megizzadok, hogy olyan érzés, mintha vérben tocsognék. Eleinte nagyon megijedtem, meg sem mertem szinte nézni, hogy nem-e vér. Most már hozzászoktam és tudom, hogy csak izzadtság, de így is ijesztő :/ persze, hogy próbálok pozitív lenni és arra gondolok, hogy jó kezek között vagyok, tudja az orvosom, hogy mivel tudja megakadályozni, hogy baj legyen, de azért a folyamatos rettegés bennem is bennem van, csak néha erősebben, néha meg nyugisabb vagyok.
2017. jan. 3. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Első, miért nem alszol résnyire nyitott ablaknál, vagy miért nem veszed lejjebb a fűtést?

A másik véglet, hogy ha már nagyon hideg szobában alszol az izzadás miatt, lehet, hogy valójában fázol, azért izzadsz meg. Velem is volt ilyen, nem hittem el, hogy lehetséges, de egy melegebb takaró megoldotta.

Bocs, kérdező az offért.

A te problémádra nem igazán tudok mondani semmit, nekem volt egy korai vetélésem, és emiatt most borzasztóan aggódom, szerintem végig így lesz. :(

2017. jan. 3. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Én is így voltam, nagyon féltem mindig, végig rettegtem a kilenc hónapot…

De arra gondoltam, hogy nem lesz baj, ha beteg lett volna baba, akkor az a 12. hét előtt elmegy, erre próbáltam koncentrálni.

Szerencsére nem lett baj, már másfél éves :)

2017. jan. 3. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Előző vagyok, nekem is haematoma miatt volt vérzés, azért ezek annyira nem veszélyesek.
2017. jan. 3. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
10 hetes vagyok, 4.hét óta felváltva vérzek vagy barnázok. Eleinte megijedtem, most már kevésbé. Igaz komoly vérzésem 7 hetesen volt utoljára. Nálam még az okát sem látták a vérzésnek, pedig 5,5 hetesen elöntött, olyan mennyiségben, mint egy normális mensi... 2 doki is nézett. Megpróbálok nem ezen rágódni állandóan, most már megy. Volt időszak, amikor én is mindig félve néztem a wc papírt, most is néha megnézem, de már kevésbé aggódva. El kell terelni a figyelmedet! Hobbid van?
2017. jan. 3. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
2, koszi a tanácsot, de nekem az egyetlen terhessegi tunetem az izzadas... ha hideg van, ha meleg van, ha langyos az ido, folyamatosan izzadok, omlik rolam a viz. Amikor meg nem is tudtam, hogy terhes vagyok, mar akkor elkezdodott es panaszkodtam is a ferjemnek, minden ejjel olyan, mintha tetotol talpig osszepisilnem magam :S
2017. jan. 3. 12:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Sokat olvasok, rejtvényt fejtek, mert hogy csak feküdnöm szabad.

Próbálom virtualizálni, hogy időre megszületik és egészséges, meg mondogatom, hogy még bent maradsz, erősödsz, növekszel.

Remélem, a sok idegeskedés nem árt neki.

19 hetesen öntött el először a vér, azt az érzést, látványt nem kívánom senkinek, azt se tudtuk, mi van. :(

Utána 23 hetesen, mindkétszer haematóma. :(

2017. jan. 3. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a 6 héten vették észre (2 vérzés után),hogy ikreim vannak és az egyikük sokkal kisebb. Harmadik vérzés után már csak egyedül van a babóm,aki szépen fejlődik. :D Én is aggódom,pedig már mocorog. :D 18hkm
2017. jan. 3. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia.nekem 2 vetélések volt a jelenlegi terhességem előtt. A 12.hétig minden rendben volt kezdtem is megnyugodni hogy most már nem kell annyira parázni. Erre 13hetesen elkezdtem barnázni kiderült mélyen fekvő a méhlepény ettől van, a következő barnázásnál már azt mondták hozzáér a méhszájhoz, az utánalevőnél már fedte a méhszájat. Aztán a 18hetesen már feljebb volt ezen már nem kell aggódni. De nehogy jól érezzem magam újra elkezdtem barnázni még gyakrabban mint előtte kiderült 1ujjnyira nyitva van a méhszájam ezúttal attól. Az utolsó vizsgálaton a dokim azt mondta szedjek 3x1 no-spat azóta egyszer sem volt :) kb.2hete . Én is sokat aggódtam de tudtam mitől van és nekem van szívhangfigyelőm ez nagyon sokat segített a lelkemen amióta mocorog azóta mégjobb :) pihenj sokat és bízz a babádban csak ezt tehetjük . 23hkm
2017. jan. 3. 15:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2017. jan. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!