Linea negra egyáltalán nem látszódott. Kb. 16-17 éves voltam mikor lett egy szélesebb stria a hasamon, meg pár pici. Ezek halványak voltak mikor terhes lettem. Terhesség alatt úgy kisimultak, nem is látszottak. Újak nem lettek.
2023. jan. 29. 13:43
52/59 anonim válasza:
Milyen csík? Striám nem lett. A mellem annyit nőtt, hogy “fiús”, azaz “deszka” kialakításomból lettek formás dombok, de a bal észrevehetően nagyobb…
2023. jan. 30. 10:11
53/59 anonim válasza:
Közepes méretű hasam volt a legvégére, nem túl nagy.
Mellem egy kosárméretet nőtt de csak az egyik...még szoptatok.
Striám egy se lett pedig kamaszkoromból vannak a belső combomon nem túl szépek.
A linea negra már nem látszik.
Pici pocakom maradt de nem vészes inkább csak olyan löttyedt lett az egész testem hogy se az étkezésre nem tudok odafigyelni se sportolni nem tudtam már lassan 1-másfél éve. Talán maximum 3-5 plusz kg maradt rajtam de lehet annyi se, csak tényleg olyan satnya, tartástalan az egész testem, görnyedt lett a tartásom, fáj a gerincem.
2023. ápr. 24. 22:01
54/59 anonim válasza:
Semmi stria, semmi csík :)
Csak 12 kg-t híztam.
3 kg volt a babám, mikor született 39.hétre.
Semmivel nem kentem magam különösebben... Viszont nagyobb dózisban szedtem a kollagént.
Azóta lapos a hasam és visszaedztettem a formám.
Színtiszta genetika amúgy kinek mi lesz.
2023. júl. 6. 15:16
55/59 anonim válasza:
Mellem 3 méretet a fenekem 2ot xs bol m lett, a hasam tiszta stria amit büszkén "viselek".
2023. júl. 7. 00:35
56/59 anonim válasza:
Két gyerek után látszódik,van belőle elég,de nem zavar.
Mások nem látják,itthon meg aki látja azt nem zavarja.
2023. szept. 10. 07:07
57/59 anonim válasza:
Striáim eleve voltak tizenéves korom óta, szerintem nem lett új. A linea nigrát nagyon vártam, de elég későn jelent meg, viszont sokáig megvolt szülés után. A mellem sokat nőtt, de még szoptatok, a végére bármi lehet. Plusz szeretnék még egy gyereket. Számomra ezek csak érdekességek, pláne a linea nigra, hiszen az csak egy ideig van ott.
2023. dec. 6. 11:57
58/59 anonim válasza:
Se csík, se stria eddig (37.hét) .Eddig 2 számmal nagyobb a mellem, de csak 6.5kg-ot hiztam.
2023. dec. 7. 09:59
59/59 anonim válasza:
Csík gyerekkorom óta van. Striám lett,le.... igazság szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!