Látszódik a csík a hasatokon?
Lassan 3. Gyerekem lesz. Soha nem volt egy stíream se a hasamon csík. Nem kenegettem. En bevallom fürödtem esténként hiába nem szabad ez az egy amitől nem fájt a hátam és estére ellazított. 31 éves vagyok.
Kislányommal 74 kg voltam a vegen kisfiammal 75 most 70 vagyok 36. Heten. Es kb 55-57 rol kezdtem. Rengeteg víz volt rajtam mindig.
3 terhességből csak az elsőnél lett linea negrám, az kb 1 éves korában tűnt el. A másik kettőnél nem volt.
Striám meg egyiknél sem lett, de nagyszülőkig visszamenőleg senkinek sem volt, szóval ez tiszta genetika,lehet kenni akármivel (semmivel sem kentem a hasam). Mint az is, hogy ugyanúgy nézek ki mint előtte, az is a szerencsés genetikának köszönhető.
Nem volt semmi ilyenem.
Viszont szülésig 8 kilót híztam, szülés után ( covid alatt 18 kilót)
A 18 kilót már sikerült leadnom, a maradék pedig előttem áll.
Lehet a striákat jobban elviseltem volna, de ki tudja.
Nekem van egy nagy heg a császár miatt, azon változtatni nem tudok, de nem is akarok.
Csíkom van kb 5. Hónap elejétől, nagyjából 8 cm-re a köldököm felett van vége
Striám szerencsére nincs, esténként olajjal kenegettem magam
75-ről 80-ra nőtt a mellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!