Látszódik a csík a hasatokon?
Figyelt kérdés
Esetleg striátok lett? Mennyit nőtt a melletek?2020. aug. 14. 21:33
11/59 anonim válasza:
A csík meg halványan látszik, stria a mellemen van, ami szoptatas végéig kb 2 mérettel nagyobb lett, mint volt, majd kisebb lett, mint az eredeti állapotaban.
12/59 anonim válasza:
A csík nekem eleve ki sem jött csak nagyon halványan. Striám nem lett egy darab sem. A mellem ugyanakkora.
13/59 anonim válasza:
37 évesen szültem, nem maradt meg a köldöknél futó barnás csík. Nekem a vége felé jött ki. Narancsbőr és egyebek nem lett. Ugyan úgy vissza ment a hasam. Egyedül a bőröm puhább kicsit, nem olyan feszes, mint előtte.
14/59 anonim válasza:
Mindjárt 2 éves lesz a lanyom, de a csíkom még látszik. Striák is lettek de előtte is voltak. Mondjuk engem nem zavar, ha mást igen akkor ne nézzen rám ennyi 😊
15/59 anonim válasza:
4-es vagyok. Miért lettem lepontozva? Válaszoltam a kérdésre, hogy nem lett. És nem, nem jár ezzel a gyerek kihordása, mert nekem nem lett. Másnak meg igen, de akkor sem törvényszerű. Ez olyan, mint mikor lógó hasú nőket mutogatnak, hogy így néz ki a "valódi nők" teste szülés után.
16/59 anonim válasza:
15 en nem pontoztalak le, de nem csak a kérdésre válaszoltál, hanem sün pózba vágtak magad 😂 ok nem lett. Ennyi lett volna a válasz. Van akinek lesz, van akinek nem.
17/59 anonim válasza:
6os vagyok! Én sem értem a lepontozást.. most viszont értem, hogy a linea nigra is kérdés. Na nekem az halványan akkor is látszódott amikor még sosem voltam terhes, állapotosként sötétebb lett, szülés után még sötétebb, majd az "eredetire" halványodott. Kívàncsi vagyok ez hàny %-os válasz lesz 😅
18/59 anonim válasza:
Az 1-es szerint ez a terhességgel jár. Erre reagáltam.
19/59 anonim válasza:
18 azért az a gyakoribb, hogy nem múlik el nyom nélkül. Van akinek ez van akinek amaz. Van akinek semmi. De ez a ritka.
20/59 anonim válasza:
Linea nigra még eléggé látszik 8honap után. Stria nem lett. Mellem kb. 1 méretet nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!