Látszódik a csík a hasatokon?
Figyelt kérdés
Esetleg striátok lett? Mennyit nőtt a melletek?2020. aug. 14. 21:33
1/59 anonim válasza:
Mi ez a striaellenesség? Miért nem lehet elfogadni, hogy egy gyerek kihordása ezzel jár?
2/59 anonim válasza:
6 hónapos a kisfiam. Még mindig látszik a csík. Striám nem lett. A mellem elég sokat nőtt, de nem tudom pontosan, mert nem hordok kosaras melltartót. Nincs már tejem, kb visszament az eredeti méretre, picit nagyobb még.
3/59 anonim válasza:
1-es szerintem ez a narancsbőr párja. 10-ből 9 nőnek van, mégse vagyunk képesek elfogadni.
4/59 anonim válasza:
Se csíkom, se striám. Akkor én ki se hordtam a gyereket?
5/59 anonim válasza:
Csíkom nem is volt, striám meg már a terhesség előtt is volt.
6/59 anonim válasza:
Egyáltalán nem lett. Jó a genetikám
7/59 anonim válasza:
A linea nigra nem látszik ha arra gondolsz csík alatt. Striáim amúgy is voltak. Az ami a terhesség miatt lett, még nem halványult el teljesen. (11 hónap. A császáros heg sem. Ilyen a bőröm 🤷)
A mellem 2 kosárméretet nőtt és még szoptatok uh nem tudom milyen lesz.
8/59 anonim válasza:
Csíkom kb 3-4 hónaposan múlt el a naggyal.. kicsivel nem is volt.
Stria lett mindkettővel..
Ez van
Előtte is volt
9/59 anonim válasza:
Csík nem lett egyik gyerekkel sem, a mellem sem nőtt, viszont kb 6000 striám lett
10/59 anonim válasza:
Striám nem lett, korábban se volt.
A linea nigra még 21 hónappal szülés után is látszik. De sokkal halványabb. Szerintem sosem fog eltűnni, de ez nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!