Csináltam egy Hcg tesztet látszik a csík de halványan. Nagyon szeretnénk a babát, nagyon félek. Már a 11dpo-óta tesztelgetek, és azóta látszódik a csík. Most két napja mintha ugyanolyan lenne. Mennyi idő alatt erősödik a Hcg?
Elméletileg a 14-ik dpo. -n vagyok.
Ha naponta 1 tesztet csinálok lehet hogy egyforma két-három napig, vagy hol erősebb hol gyengébb az jó??
Nem vagyok normális, mert már legalább 9 tesztet csináltam. (szerencsére nem azt a nagyon drágát). És látom a csíkot. Akkor nyugszom meg mire két komoly erős csíkot nem látok.
Van olyan hogy valakinek sosem erős a két csík?
Kb. mennyi idősnek kellene lenni ahhoz hogy totál erősen egyforma legyen a két csík?
Köszönöm köszönöm előre is!
Szia.Nekem is halovány volt a csik,de ott volt !!! :)
A páromnak mondtam nézze meg,hogy ő is látja e,és látta :)
Rá 2hétre mentem uh-ra akkor voltam 6hetes terhes :)
Minden jót :)
30hetes kismami
Először is! Gratulálok! A 2 csík az 2 csík legyen az halvány vagy erős!Nekem is nagyon halvány volt alig lehetett kivenni, de ott volt! Rá egy hétre már a doki is gratulált a picihez!
26 hetes kismama
Köszönöm szépen.
Sajnos volt eddig két terhességem amit elvesztettem, nagyon megviselt (21-ik hét, 7-ik hét). Félek nagyon. Nem merem magam beleélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!