Látszódik a csík a hasatokon?
Két napja szültem, tiszta stria vagyok (bár a hasam összeugrásával javult a helyzet), de a csík érdekes módon nem látszik és előtte sem látszott.
A melleimet hagyjuk, bedurrantak, azok ugyan nem csíkosak de a szobatársak is lestek, hogy az amúgy sem picurka D kosaras melleim önálló életre keltek, és az F-es melltartóból is folyik kifelé.
A vitához: a striák, csíkok, plöttyedtség teljesen természetes, de nem kötelező érvényű dolog. Az lenne a jó ha eljutnák a bezzeganyázás helyett oda, hogy akinek nincs, az szépen örül, akinek meg van, az feldolgozza magában hisztike meg féltékenykedés nélkül. Persze ez a konzumidióta "soha ne öregedj meg", "soha ne változz" és "légy tökéletes 20 éves 70 évesen is" világban nem egyszerű.
Nem lettek csíkjaim. A mellem nem nőtt, nem lóg, nem nagyok B-kosár.
Linea nigra még halványan látszik, de a naggyal is kellett 1 év mire eltűnt. Jo a genetikám, ezt tudom.Egyébként plasztikai műtétre mentem volna, engem elborzasztanak a szanaszét hasadt hasú nők a neten és tudom ezért lepontozás jár, de akkor is őszintén leírom, nem akarom, hogy bárki is velük azonosítson vagy hogy azt gondolja 2 gyerek után nekem is ilyen förmedvény van a pólóm alatt. Tényleg bocsi akit érint..
Nekem is látszott a linea nigra gyerekkoromtól. A köldökömig, halványan. Szerintem ugyan olyan maradt.
Na,ilyenkor mi van? XD
Striám is volt egy kicsi a combomon. Mostmár a hasam alján is van. Ez van.
Nekem is már fiatalkoromtól vannak striáim. Normál esetben fehérek, de már egy kiló hízástól is belilulnak. A linea nigrám halványan látszik.
Ami a vitát illeti: a kérdező mindenféle minősítés nélkül megkérdezte, hogy másoknál mi a helyzet. Erre már az első kommentben le lett támadva bezzeganyázással. Egyébként a többiek sem minősítették, hogy milyen anya az, akinek van vagy akinek nincs. Nem értem, minek kellett preventíve hisztit csinálni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!