Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Látszódik a csík a hasatokon?

Látszódik a csík a hasatokon?

Figyelt kérdés
Esetleg striátok lett? Mennyit nőtt a melletek?
2020. aug. 14. 21:33
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

Két napja szültem, tiszta stria vagyok (bár a hasam összeugrásával javult a helyzet), de a csík érdekes módon nem látszik és előtte sem látszott.

A melleimet hagyjuk, bedurrantak, azok ugyan nem csíkosak de a szobatársak is lestek, hogy az amúgy sem picurka D kosaras melleim önálló életre keltek, és az F-es melltartóból is folyik kifelé.

A vitához: a striák, csíkok, plöttyedtség teljesen természetes, de nem kötelező érvényű dolog. Az lenne a jó ha eljutnák a bezzeganyázás helyett oda, hogy akinek nincs, az szépen örül, akinek meg van, az feldolgozza magában hisztike meg féltékenykedés nélkül. Persze ez a konzumidióta "soha ne öregedj meg", "soha ne változz" és "légy tökéletes 20 éves 70 évesen is" világban nem egyszerű.

2020. aug. 15. 09:34
 32/59 anonim ***** válasza:
54%

Nem lettek csíkjaim. A mellem nem nőtt, nem lóg, nem nagyok B-kosár.

Linea nigra még halványan látszik, de a naggyal is kellett 1 év mire eltűnt. Jo a genetikám, ezt tudom.Egyébként plasztikai műtétre mentem volna, engem elborzasztanak a szanaszét hasadt hasú nők a neten és tudom ezért lepontozás jár, de akkor is őszintén leírom, nem akarom, hogy bárki is velük azonosítson vagy hogy azt gondolja 2 gyerek után nekem is ilyen förmedvény van a pólóm alatt. Tényleg bocsi akit érint..

2020. aug. 15. 16:27
 33/59 anonim ***** válasza:
70%
Nemtudom miért lettem le pontozva, én elfogadtam ilyenek a testem, és kész. Én láttom meg a párom. Másnak nincs köze hozzá, és nem is lássa.
2020. aug. 15. 17:23
 34/59 anonim ***** válasza:

Nekem is látszott a linea nigra gyerekkoromtól. A köldökömig, halványan. Szerintem ugyan olyan maradt.

Na,ilyenkor mi van? XD

Striám is volt egy kicsi a combomon. Mostmár a hasam alján is van. Ez van.

2021. jan. 15. 08:15
 35/59 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is már fiatalkoromtól vannak striáim. Normál esetben fehérek, de már egy kiló hízástól is belilulnak. A linea nigrám halványan látszik.

Ami a vitát illeti: a kérdező mindenféle minősítés nélkül megkérdezte, hogy másoknál mi a helyzet. Erre már az első kommentben le lett támadva bezzeganyázással. Egyébként a többiek sem minősítették, hogy milyen anya az, akinek van vagy akinek nincs. Nem értem, minek kellett preventíve hisztit csinálni belőle.

2021. jan. 15. 13:55
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a mellem lett striás, pedig csak 1 mérettel kellett nagyobb melltartó; a hasamon egy csík sincs.
2021. jan. 15. 15:03
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
32 hetes vagyok, látszik a csík a hasam aljától a tetejéig, lehet meg is marad, mert anyukámnak is megmaradt, majd kiderül. Striák csak a mellemen lettek eddig, mert hirtelen nőtt egy kosárméretet még az elején, de hála a kenegetésnek, sokat halványodtak azóta.
2021. máj. 17. 21:58
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Látszódik. Striás is lettem, mellem is nőtt rendesen.
2021. máj. 18. 14:41
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
Egy csíkom lett, az is olyan helyen, ami nem látszik. A mellem iszonyú nagy lett, már alig vártam, hogy abbahagyjam a szoptatást, és lemenjen. Már azt se bántam, ha lógva marad, csak legyen kevesebb, ha kell feltekerem csigába :)
2021. jún. 18. 16:32
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
genetikai dns függő.valakinek csikos lesz szülés után,valakinek megjelenik és kenőcs nélkül eltünik
2021. jún. 18. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!