17-es, el kell fogadni, ha nincs striánk, 0 %-osak vagyunk. Ilyen az élet :)
2020. aug. 14. 23:13
22/59 anonim válasza:
5 hónapos a kisfiam, a csík a hasamon még mindig látszik. Striám nem lett új szerencsére, pedig hajlamos vagyok rá. A melleim nem nőttek semmit.
2020. aug. 14. 23:14
23/59 anonim válasza:
Mitől striaellenesség az, hogy valaki meg meri kérdezni, hogy kinek lett és legfőképp miért kéne ezt elfogadni? Nem épp egy szép dolog a stria, ahogy a narancsbőr sem, sokakat nagyon zavar, ez van.
Nekem szerencsére csak 1-2 striam lett, amire vettem kenőcsöt és egész sokat fakult tőle.
2020. aug. 14. 23:23
24/59 anonim válasza:
“Nem épp egy szép dolog” hat ugye azért gondoljuk ezt, mert most a tokeletes a divat. De persze, amit normál keretek között tud tenni az ember, azt tegye meg.
En a narancsbor kérdést a magam részéről, elengedtem. 17 éves korom óta van, pedig akkor 171 cm és 48kg voltam és sportoltam aktívan. Beletelt pár évembe, de így 30 évesen már nagyon leszarom. És azóta sokkal boldogabb az életem. Hozza tennem 3 komoly kapcsolatom volt kifejezetten jó pasikkal és egyiket se zavarta. A háromból kettő fürdőruhában ismert meg ráadásul. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ezek úgy igazából csak minket zavarnak. De tényleges hatással nincs az életünkre. Sokkal nagyobb hatással van az életünkre az, hogy ezekkel foglalkozunk, mint maga a tény, hogy vannak.
2020. aug. 15. 00:36
25/59 anonim válasza:
Nekem csíkos a hasam, és imádom ezek az anya tigris csíkjaim. 😍
2020. aug. 15. 01:26
26/59 anonim válasza:
36 hetes vagyok. Csìk van a hasamon, striàm nincs, mellem nem lett nagyobb. Pont ugyanìgy volt a fiammal 8 ève is.
2020. aug. 15. 06:35
27/59 anonim válasza:
Nekem sajnos nagy striáim lettek az egesz hasamon a köldököm felettig. 7 hónap alatt vam ami már fehér, de javarészt még lila. A mellemmel is ugyanez a helyzet, csak az esdig is striás volt, most mégjobban. Pedig nincs nagy, es kicsit nőtt meg a szoptatas során... Dehát ilyen a genetikám vagy mi
2020. aug. 15. 06:46
28/59 anonim válasza:
Ja es nem volt csík a hasamon. 🤷🏻♀️
2020. aug. 15. 06:47
29/59 anonim válasza:
Sajnos lett striám de nem a terhesség alatt, hanem már utána a fogyástól. A mostani terhességemnél csak egy pár helyen van egy két centis csík. De nem látványos.
2020. aug. 15. 07:31
30/59 anonim válasza:
3 lila stria van ahasamon, 9 honapos a 2. gyerekem. Az elsovel is kb. ennyi maradt, de az emlekeimszerint ennyi ido utan mar nem latszott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!