Tévedhet pozitív irányba a terhességi teszt?
35 éves vagyok, a legkevésbé sem számítottunk arra, hogy teherbe eshetek, eléggé furcsa a cikluson már egy ideje.
Tegnap és ma nagyon rosszul voltam, legszívesebben csak aludtam volna. Egy hete késik. Szúrkál a hasam, a mellem majd szétdurran, dettó mint menzesz előtt.
Volt ilyen korábban is, olyankor nagyon erős görcsökkel jött meg, csomósan véreztem.
Jaj, nem is tudom mit akartam ezzel leírni.
Nagyon sokat pisilek kb 3-4 napja, ez volt feltűnő.
Ma nem tudtam már másik tesztet venni, de holnap veszek.
Szóval: tévedhet egy teszt?
Köszönöm.
Gyógyszert nem szedek semmit, Benuront vettem ma be, mert már rettenetes fejfájásom volt.
Ciszta?
Nem tudom, nem hiszem, legalábbis áprilisban voltam orvosnál, rákszűrés rendben, meg minden egyéb.
Rendben. Köszönöm.
Most itt olvasgatok én már mindent a neten, mi az a kémiai terhesség, mi okozhat tévesen pozitív eredményt stb. Sokkal okosabb nem lettem. :(
Mindegy, reggel 8-kor nyit a gyógyszertár, elvonszolom magam, aztán kiderül.
De olyan ellentmondásos tüneteim vannak, tényleg csak ezért írtam ki a kérdést.
Szokott késni, már meg se lepődöm rajta. A mellem szintén feszül, egyedül a sok pisilés ami furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!