Tévedhet a teszt?
Szóval hétfőn pozitív lett a teszem. Igaz, hogy csak halvány volt a csík, de az tudtommal mindegy. Ma voltam nőgyógyásznál, egyébként is menni akartam, de ő még nem látott semmit. Kicsit furán is nézett rám, mit akarok én nála ilyen korai terhességgel, június 20-án jött meg a legutóbbi mensim, még tényleg nagyon korai.
De ettől függetlenül terhes vagyok, ugye? Ez a legvalószínűbb?
Volt olyan, aki pozitív teszttel nem volt terhes?
Jelen!
A doki szerint csak peteérés volt, és kicsit később a megszokottnál. Nagyon érzékeny teszt bejelez. (Ahogy az lh-teszt is jelzi a korai terhességet jóstesztként.) Pár nap múlva ezért már teljesen negatív is lett minden tesztem. Időben meg is jött.
van ismerosom, aki igy jart mint te, pozitiv teszt, orvos semmit nem latott, nem is volt terhes az illeto.
tevedhet a teszt is, nem 100 % az sem. persze lehet,hogy annyira korai, hogy meg a doki sem latja. varj a kovetkezo nemvartig, tesztelj akkor, ha mar kimaradt.
Holnap megyek vért adni, abból majd kiderül 100%-ra. De nagyon szeretném tudni az eredményt, minél előbb, ezért tesztelek idő előtt, kérdezgetek ismeretleneket látatlanban és szaladgálok orvoshoz feleslegesen :D
Már nem emlékszek milyen teszt volt, csak adott egyet a gyógyszertáros.
Nekem még fals pozitív soha nem volt a tesztem. 7 napja halvány pozim volt,4 napja erősebb. Az orvosom mondta, hogy majd 8. Hét körül menjek 2 okból:
1. a korai vizsgálat előfordulhat hogy vetélést okoz
2. 4-5 hétig uh-val is csak alig/nem látható.
Hozzáteszem az én orvosom elég nagy szaktekintély.
nekem júni 19.én volt meg utoljára,hétfőn teszteltem én is pozit és még 2 hétig nem megyek dokihoz mert nekem fogadott van,hívtam és mondta 2-hét és akkor már látja mert ez még 1-hetes,mivel hiába menzesztől számolod abból általában 14 nap a peteérés-ovuláció,így csak 1 hetes vagy persze,hogy nem látta.
az előző kis kincsemmel nagyon halvány tesztem volt 3 naponta csináltam újat és szépen erősödött.
Csak nagyon korai ovu mellett lehet már most pozi teszted, de lehet.
Ha ismétled, és erősödik, akkor baba van.
Nekem a nemvárt előtt két nappal volt teljesen jól látható pozi a rossmannban kapható facelle teszt. Még kétszer ismeteltem 3 naponta, és akkor hittem el, amikor olyan erős lett, mint a kontroll csík. Ez 5 napos késésnél volt.
Orvoshoz majd én is 8. hét körül megyek.
Drukkolok, hogy erősödjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!