Hivatkozhatok az orvosnál arra, hogy azért kérek császárt, mert kicsi a fájdalom küszöböm és rettegek a szüléstől?
Volt mind a ketto de a csaszar utan sokkal rosszabb volt a felepules.
Igaz nekem simanak indult es csaszar lett
Nem nem lett mentalis problemam🤣
A harmadik ismet sima szules volt. Na az azert csaszar utan nem egyszeru mert erezned kell ha extrem fajdalom van. Leven akkor szakad a mehed. De igazabol mem volt rosszabb mint a elso sima szules.
De a kerdezo dont mit akar orvost jo penzert tuti talal.
Engem egyedul az indok zavar. Leginkabb elkuldenem egy szakemberhez h miert is fel ennyire ? Egy szulesre szakosodott coach sokat segithet vagy egy dula aki melletted van. (Csaszarnal is ha kered!) O kiall az erdekeidert szules alatt fogja a kezed vagy masziroz megitat ha kell.
Szoval kerdezo keress egy olyan segitot aki tenyleg segit a szules korul neked es tamogat !
Szerintem mindenkinek meglehet a maga velemenye, es ha a csaszart helyezi eloterbe azzal sincs semmi baj.
Nekem novemberbe jon a baba, fiatal korom ota tudtam hogy mindenkepp csaszar ha eljon egyszer az ido, es emelol nem tagitok. Szerencsere nalunk magan klinikan szabadon valaszthato, es igen is megeri az arat ha ugy erzed hogy neked es a babanak is igy jobb. Mert ami neked jobb az neki is.
En pl nem szeretnek attol rettegni hogy mikor folyik el a magzatviz, itthon van e epp a parom stb.. mert tudom hogy iszonyat panikolos tipus vagyok es nagyon stresznek tennem ki magam emiatt, mar honapokkal a kiirt idopont elott is ami a picinek sem jo. Mig egy utemezett csaszarnal en szemely szerint sokkal nyugotabb vagyok.
Lehet hogy majd kesobb megbanom, de inkabb banjam meg mint valami gond legyen attol hogy folyton rettegek a szulestol.
51-es válaszoló!
Nekem volt mindkettő!
És tényleg sokkal sz@rabb a császármetszés!
Nekem hatszor adták be rosszul a gerincérzéstelenítőt, hetedszer sikerült beszúrni jó helyre.
Le is bénulhattam volna. Olyan érzés volt, mintha késeket vagdosnának a lábamba.
Aztán nagyon rossz volt a felkelés, ordítani tudtam volna a fájdalomtól. Nem hagytam el magam, mert annál rosszabb, ha elhagyjuk magunkat.
Nagyon Nagyon sok időbe telt a felépülés.
A természetes szülésem milliószor "jobb" volt.
A varrást meg sem éreztem.
Aznap már ha kellett volna, futni is tudtam volna 😂
66 te mit nem ertesz azon, hogy mas orszagokban kerheto? Komolyan azt hiszed, MO annyira fejlett egeszsegugyileg es rajtunk kivul minden orszag elmaradott? Ki kene huzni a fejedet a homokbol, itthon 1 nap egy atlag korhazban min 20 no szul akit nem hagynak vajudni, oxival teletomik es szanaszet repednek mert sietni kell a sok megalazasrol nem is beszelve.
Kerdezo: pszichiatrai velemeny kell es megcsinaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!