Más is tapasztalt ilyen jellegű fájdalmat a terhesség végén?
Bal oldalt, a bordáim fölött, közel a középvonalhoz egy kis területen néha olyan érzés, mintha szét akarna szakadni a bőröm. Fáj, érintésre (nem nyomásra) nagyon érzékeny, szinte égő érzés. Néha egyáltalan nem tapasztalom, de van, amikor rettentően fáj. Ha fekvésből akarok feltámaszkodni oldalról, akkor fognom kell ott a hasamat, hogy ne nyomódjon/húzódjon, különben hatalmasat belenyilal. Tegnap, tegnapelőtt pl. nem rémlik, hogy éreztem volna, de előtte, illetve ma igen.
Másnak is volt ilyen? Mit lehet ellene tenni? Kenegetem a bőrömet, de hiába. Pedig nincs is olyan vészesen nagy pocakom, és már lejjebb is van.
Köszönöm szépen!
38 hkm
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, nekem is volt olyan, hogy ha csak a póló, vagy esetleg a mellem hozzáért, sírni tudtam volna :( Nem baj, hamarosan szülök, hátha az hamar megoldja 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!