6,5 kg hízás, 35 hetes terhesen normális?
Eleve nem voltam vékony, 162 cmhez 75 kgrol indultam, most tartok 6,5 kgnal 35 hetesen de ez a 6,5 kilo is holnap reggelre tapasztalataim szerint 6ra megy le. Azért nem értem, mert nem diétázom, normálisan eszem amit kívánok. Sőt terhesség előtt jobban is figyeltem arra mit eszek. (Kevesebb szénhidrát, több zöldség gyümölcs. Fura de terhesen nem kívánom a gyümölcsöket, úgy próbálom magamba erőltetni). Ez mitől lehet? Nem a baba veszi el a "rossz" tápanyagokat? Nem szeretném, hogy baja legyen. Legutóbb normális mérete volt a terhesgondozáson, hétfőn megyek ismét. Látom, hogy van aki többet szedett fel eddig, és túlnyomórészt az tűnik normálisnak ha az ide írók átlagát tekintem. Azt is olvastam, hogy aki nagyon vékonyan esett teherbe ők alapból többet szednek fel terhesség alatt. Ennek mi az élettani oka? Ez az utolsó kérdés csupán kíváncsiság, hátha ebből lehet következtetni,
hogy miért ennyire változó ki mennyit hízik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!