Teherbe estem, de nem örülhetek neki. Mi tévő legyek?

Nem tudom mióta vagytok együtt, de egy gyors házasság? Osszekoltozes? Nem lehetsz meg olyan nagyon idős terhes hogy netudd azt mondani hogy "a naszejszakan" fogant. Tudom nem szép, de hátha így elfogadna.
De ha apád vallásos ember, akkor vajon eltudna számolni a lelkiismeretevel ha "megoleti"? 🤔

Naaa, azért pontosítsuk a történetet: 18 évesen, pucér hátsóra, érettségi nélkül 0 Ft-ra akarsz szülni és elvárnád, hogy ehhez jó pofát vágjon bárki is?? Végig hangoztattad, hogy Jajj nem akadály, mert anyud támogat, jómódú a család. Ugye az megvan, hogy attól, hogy a családod jómódú, nem jelenti, hogy kötelességük a felelőtlenségedet támogatni? Különben is, ha jól értelmezem apud a jómódú és ahogy olvasom ő “hordja a nadrágot”, az van amit ő akar, ergo azt gyorsan verdd ki a fejedből, hogy majd a család támogat.... Anyud? Miből? Ha egyszer te magad írod, hogy apád kb bármire képes, anyudat sakkban tartja, gondolod nem tiltaná meg, hogy az eszetlen felelőtlenségéteket finanszírozza a háta mögött?! Dehogynem. Meg úgy egyébként is, hol laknátok? Tudtok bérelni magatoknak lakást vagy hasonló?
Ha valóban annyira nagyon kell neked gyerek, úgyhogy amúgy szinte még te magad is az vagy, akkor nem azzal jönnél folyamatosan, hogy a családom jómódú és nem az ő pénzükre akarnál szülni, hanem fognád magad és a pasid, különköltöznétek, elmennétek dolgozni és megteremtenétek TI saját magatoknak azt, ami kell egy gyerekhez! Nem pedig anyuciek pénzére vallalnatok gyereket.....

Kedves kérdező, ha a családod hívő, akkor azt, hogy teherbe estél sokkal inkább megbocsáthatónak tartják, mintha abortuszra mész, és elpusztítod a szíved alatt növekvő életet.
Ha semmiképpen nem tudjátok vállalni a kisbaba felnevelését, akkor több száz ember áll sorba örökbefogadásért, ahol biztonságban és jólétben nevelkedhet fel a kisbaba.
Kérlek, hogy dönts az élet mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!